Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Videolar Dünya Hamas festivalde 260 kişiyi böyle öldürmüş

Hamas festivalde 260 kişiyi böyle öldürmüş

Hamas'ın ilk saldırdığı yer olan festival alanında şimdiye kadar 260 cesedin toplandığı açıklandı, ancak bu sayının artabileceği belirtiliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamas festivalde 260 kişiyi böyle öldürmüş

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların şiddeti artarken, her iki taraf da ağır kayıplar vermeye devam ediyor.

Tüm dünya, bölgeye odaklanmış durumda. Hamas militanlarının saldırının başlangıç anını gösteren görüntüler, paramotorlarla bir festival alanına yapılan baskını defalarca gösterdi.

Süpernova Festivali olarak adlandırılan bu etkinlik, İsrail'in güneyindeki Gazze Şeridi yakınlarında gerçekleşti ve Hamas tarafından saldırıya uğradı. Bu festival alanında çok sayıda insanın cansız bedenine ulaşıldı.

Felaket Kurbanlarının Teşhisi Organizasyonu (ZAKA), İsrail basınına yaptığı açıklamada, festival alanından şu ana kadar 260'dan fazla kişinin cesedinin toplandığını belirtti. Durumun daha da kötüleşebileceği endişesi taşınıyor.

İLK HEDEFİ FESTİVAL OLDU

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İsrailli gençlerin bir festivalde cumartesi günü sabah saatlerinde çölde dans ettiği anlar kaydedilmiştir. Ancak bu mutlu anların gökyüzünde bir değişiklik olduğu fark edilir. Hamas militanları tarafından kullanılan motorlu paraşütlerle festivale gelen saldırganlar, gökyüzünden ani bir baskın yaparak festival alanını hedef almıştır.

hjasdf

O KORKUNÇ ANLARI ANLATTI

Tanıklar, olayın gerçekleştiği anı korku filmi gibi bir deneyim olarak tanımladılar. Bir görgü tanığı, olaydan sağ kurtulan bir kişinin, Hamas militanlarının yanlarından geçerken ağaçların altına saklandığını ve bu sırada militanların rastgele ateş açtıklarını aktardı.  Kurtulan şahıs, “Etrafta insanların öldüğünü gördüm. Çok sessizdim. Ağlamadım, hiçbir şey yapmadım” ifadelerini kullandı. Hamas savaşçıları normalde sıkı bir şekilde korunan sınır çitini paraşütler kullanarak fark edilmeden aşmayı başardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistinli doktor yaralılar arasında ölen kocasını gördü

Filistinli doktor yaralılar arasında ölen kocasını gördü