Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Galeriler Asayiş Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu

Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu

Eskişehir'de kaybolduktan yaklaşık 1 ay sonra vücudunun bazı parçaları bulunan yaşlı adamın kardeşi, abisinin ölümü için konuştu.

Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu 1
/ 7
Eskişehir'de Tepebaşı ilçesinde yaşanan trajik olayda kaybolan Nazmi Önal'ın vücudunun bazı parçalarının bulunmasının ardından, kardeşi Mevlüt Önal konuştu.
Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu 2
/ 7
Şizofreni hastası olan Nazmi Önal'ın 3 ay önce kaybolduğu günden itibaren başlatılan arama çalışmaları sonucunda ortaya çıkan olay, şüpheli bir şekilde gelişti.
Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu 3
/ 7
Nazmi Önal'ın kaybolması üzerine AFAD, Jandarma, AKUT, Dorlion Arama Kurtarma ve AFAD gönüllülerinden oluşan 50 kişilik ekip tarafından başlatılan arama çalışmaları sonuç verdi.
Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu 4
/ 7
Ancak, kaybolduktan 25 gün sonra bir kadın tarafından köy merkezinde bulunan Nazmi Önal'a ait olduğu iddia edilen beden parçaları, olayı daha da karmaşık hale getirdi.
Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu 5
/ 7
Mevlüt Önal, abisinin ölümüyle ilgili olarak duygularını paylaştı. 'Abim kaybolduğunda ben koyun gütmeye gitmiştim. 112 acile durumu haber verdim. Şu yaptı ya da bu yaptı diyemeyiz, görmeyince bir şey diyemiyoruz. Düşmanı yoktu ama kimsenin içini bilemem. Özlüyorum abimi, özlenmez mi?' diyen Mevlüt Önal, abisinin evinde yaşananları ve olayın detaylarını paylaştı.
Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu 6
/ 7
Mevlüt Önal, annesinin abisinin ölümünden sonra huzurevine yerleştiğini belirterek, şüphelilerin bulunmasını istedi. Ayrıca, aynı oda da yıllardır birlikte uyudukları kanepeden de bahsederek, abisi Nazmi Önal'ı özlediğini söyledi.
Vücut parçaları bulunmuştu! Vahşi cinayetin ardından kardeşi konuştu 7
/ 7
Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Yetkililer, Nazmi Önal'ın şüpheli ölümüne ilişkin detayları aydınlatmak ve sorumluları belirlemek adına çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Böyle evlilik ilanı görülmedi! İşte şaşırtan evlilik kriterleri

Böyle evlilik ilanı görülmedi! İşte şaşırtan evlilik kriterleri