Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Vahşet! Vahşi yılanı kedi ve tavşanla besliyor

Vahşet! Vahşi yılanı kedi ve tavşanla besliyor

Sosyal medya üzerinde paylaşılan videoda bir kişi evinde beslediği yılana yavru kedileri ve tavşanları yedirmesi sosyal medyada infial yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vahşet! Vahşi yılanı kedi ve tavşanla besliyor

DİLAN ANDIÇ

Twitter üzerinde paylaşılan fotoğraflarda adının U. Ö. olduğu belirtilen bir kişinin evinde beslediği yılanı beslemek için yavru kedileri ve tavşanları yedirmesi sosyal medyada infial yarattı.

"TEHDİT ETTİLER"

İstanbul'un Maltepe ilçesinde çekilen görüntüleri ortaya çıkaran Hayvan Yaşamına Katkı ve Koruma Derneği (HAYKADER) Dernek Başkanı Ceyhun Güven, U. Ö adlı kişinin ailesi tarafından tehdit aldığını iddia etti. Ceyhun Güven evinde beslediği yılanı tavşan ve yavru kedilerle beslediği belirlenen U.Ö. isimli şahıs için devreye girdiklerini belirtti. Güven, yaptığı açıklamalarda U.Ö.'nün ailesi tarafından tehdit içerikli sesli mesajlar aldığını ve olayla ilgili paylaşımların kaldırılmadığı takdirde de kendisinin savcılığa verileceğini aktardı.

"TUTUKLANMASINI İSTİYORUZ"

asdfa-2

Ceyhun Güven "Bu şahsın ailesi tarafından tehdit mesajları aldım. Hem şahsın ailesi hem de arkadaşları birden üstümüzde geldi. Biz de bu olaylardan dolayı suç duyurusunda bulunuyoruz. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bir an önce devreye girip hayvanları bu şahsın elinden almalı. Bu şahsın da bir an önce yakalanıp tutuklanmasını istiyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'de şiddet bitmiyor! Engelli adama böyle tekme attı

ABD'de şiddet bitmiyor! Engelli adama böyle tekme attı