Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Asayiş Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir?

Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir?

Şişli'de yaşanan olayda, Rus kadının kiraladığı otomobili çalan hırsız, 'Rambo berk' karakteriyle bilinen ünlü oyuncu tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 1
/ 19
İstanbul'un ilçelerinden Şişli'nin Duatepe Mahallesi'nde dün saat 17.30 sularında gerçekleşen olayda, Rus uyruklu bir kadın, bir araç kiralama firmasından elektrikli bir otomobil kiralamıştı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 2
/ 19
Kadın, evine varıp aracından inerek kontak anahtarını içeride bıraktı ve uygulama üzerinden aracı kilitlemişti. Fakat bu sırada kadını takip eden bir şahıs, aracın kapılarının kilitlenmediğini fark ederek içeriye girdi.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 3
/ 19
Aracı çalıştıran hırsız, ardından kaçmaya başladı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 4
/ 19
Kadın, aracının çalındığını fark ederek durumu eşine bildirdi. Eşiyle birlikte motosiklete binen kadın, hırsızı kovalamaya başladı. Sokak sokak kovaladıkları sırada, bir otomobil sürücüsünden de yardım isteyen kadın, bir sokağın girişinde şahsı önünü kesip durdurdu.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 5
/ 19
Olay anında motosikletten inen kadın, şoför kapısını açarak şahsı indirmeye çalıştı. Fakat şahıs, kadına bıçak çekerek karşılık verdi.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 6
/ 19
Bu sırada, kafeteryada oturan ve "Rambo Berk" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, aracın yolcu kapısını açarak müdahale etti.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 7
/ 19
Uzun süren bir mücadele sonrasında şahıs, çevredeki vatandaşların da yardımıyla etkisiz hale getirildi. Şahsın elleri bağlanarak polis ekiplerine teslim edildi.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 8
/ 19
Hırsızlık girişiminde bulunan şahıs, yerde bekletilirken oyuncu Ferhat Yılmaz tarafından yakalandı. Hırsız yerde bekletildiği esnada oyuncu Ferhat Yılmaz, 'Yakışıyor mu sana paşam' dedi ve onu olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 9
/ 19
Yaşananlar, güvenlik kameraları ve cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 10
/ 19
Rambo Berk Kimdir? Ferhat Yılmaz, Türk televizyon tarihinin en beğenilen dizileri arasında yerini alan Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Rambo Berk karakteriyle hafızalara kazınmıştı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 11
/ 19
Ferhat Yılmaz Kimdir? 18 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğan Ferhat Yılmaz, 1999 - 2001yılları arasında televizyonlarda oynayan Yılan Hikayesi dizisindeki Rambo Berk karakteri ile tanındı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 12
/ 19
Aslen Samsunlu olan Yılmaz, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Konservatuarında eğitim gördükten sonra Ayla Algan ekibiyle Ekol Drama’da tiyatro çalışmalarına devam etti. Daha sonra 2004-2006 yılları arasında BKM ekibinde yer aldı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 13
/ 19
Ferhat Yılmaz Best FM ve Radyo D’de drive-timeda yaptığı eğlence ve mizah dolu programı Pembo Show ile pek çok ödül aldı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 14
/ 19
Yine Radyo D’de Pembo Mix adlı programda da çok sevilen remixler yaptı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 15
/ 19
Kanal D radyolarında bir dönem production manager olarak görev alan Ferhat Yılmaz bir zamanların popüler programlarından Okan Bayülgen‘in Zaga’da da 2 yıl boyunca seyirciyi güldüren rolleri ile ekranlardaydı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 16
/ 19
2013 yılında TRT1'de Birol Güven yapımı Doksanlar dizisinde Foto Fahri rolünü canlandırırken Deniz Oral, Esra Dermancıoğlu, Renan Bilek, Ümit Erdim, Derya Şensoy, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Erkan Köse, Pelin Öztekin, Açelya Akkoyun, Atılay Uluışık, Yalçın Menteş ile birlikte oynadı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 17
/ 19
2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede dizisinde Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Okan Karacan, Berrin Keklikler, Hande Erçel, Mustafa Topaloğlu, Tuluğ Çizgen, Recep Aktuğ, Ayşen Gruda, Sümer Tilmaç, Defne Yalnız ile birlikte rol aldı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 18
/ 19
2016 yılında Sevda Kuşun Kanadında adlı dönem dizisinde Murat Ünalmış, Ufuk Bayraktar, Deniz Baysal, Müge Boz, İlker Kızmaz, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.
Ünlü oyuncu hırsızı yakaladı! Hırsızı yakalayan Rambo Berk kimdir? 19
/ 19
Ferhat Yılmaz Kimdir? 18 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğan Ferhat Yılmaz, 1999 - 2001yılları arasında televizyonlarda oynayan Yılan Hikayesi dizisindeki Rambo Berk karakteri ile tanındı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
13 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları: Yıldızlar bugün ne diyor?

13 Nisan 2024 Cumartesi günlük burç yorumları: Yıldızlar bugün ne diyor?