Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Videolar Asayiş Narin'in Cansız Bedeni Bugün Defnedildi! Tabuta Duvak Konuldu Sosyal Medya Karıştı

Narin'in Cansız Bedeni Bugün Defnedildi! Tabuta Duvak Konuldu Sosyal Medya Karıştı

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cenaze namazı kılındı. Tabutuna bırakılan duvağa toplum büyük tepki göstrerdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içerisinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, bugün Tavşantepe Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Narin’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından, doku örnekleri üzerinde kimyasal, biyolojik, patolojik incelemeler yapılacak. Bu işlemlerin ardından ölüm nedeni tam olarak netleşecek.

TABUTUNA DUVAK KONULDU! 

Narin'in cenazesi kaldırırken tabutuna duvak konulması sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı. Halk, tabutunda duvak değil, okul üniforması olmalı diyerek ailenin zihniyetine karşı çıktı. Cenazeye getirilen gelinliğe akrabalarının sarıldığı anlar ise şok yarattı.  

Gözaltı Sayısı 24’e Yükseldi

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında birinci derece yakınlarının da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Amcası Salim Güran ise daha önce tutuklanmıştı ve tutukluluğu devam ediyor. Gözaltına alınanlar arasında Narin'in annesi, babası, iki ağabeyi ve dört amcası da yer alıyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Açıklama Yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, otopsi işlemlerinin titizlikle yürütüldüğünü ve alınan doku örneklerinin bir kısmının Diyarbakır, bir kısmının ise İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından inceleneceğini belirtti. Tunç, soruşturmanın kararlılıkla sürdüğünü ve adalet önünde hesap vereceklerini vurguladı.

Amca Salim Güran’ın Tutuklanmıştı

Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Narin’in amcası Salim Güran, 2 Eylül'de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Narin’in DNA’sının amcanın arabasında bulunmasıyla soruşturma derinleştirildi ve gözaltılar artmaya başladı.

Narin’in Cenazesi Bugün Defnedilecek

Narin Güran’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Cenaze, bugün Tavşantepe Köy Mezarlığı’nda defnedilecek.

Video/İHA 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir'den 2. karavan park! İhale tarihi belli oldu

Antalya Büyükşehir'den 2. karavan park! İhale tarihi belli oldu