Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Çeşme yangınında öl*nler baba oğul yeğen çıktı!

Çeşme yangınında öl*nler baba oğul yeğen çıktı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan yangında araziye kaçan 3 kişi yanarak can vermişti. Öl*nlerin baba, oğul ve yeğen olduğu öğrenildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çeşme yangınında öl*nler baba oğul yeğen çıktı!
KAYNAK: İHA

İzmir'in Çeşme ilçesi Delikli Koy mevkiinde çıkan orman yangınında hayatını kaybedenlerin baba, oğlu ve yeğeni olduğu öğrenildi. Cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Çeşme Yangını

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Delikli Koy mevkiindeki ormanlık alanda saat 11.40 sıralarında yangın çıktı. Bölgede bir evde hızar makinesi ile çalışma yapıldığı sırada alevler otluk alana, ardından ormanlık alana sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve 1 yer ekibi bölgeye sevk edildi. Yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.

A W247426 05 Result

Arazide Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Yangın sırasında bölgede bulunan 4 evdeki 8 vatandaş, alevlerden kaçmak için araziye koştu. Bu vatandaşlardan 5’i ekiplerce kurtarılırken, Mesut Coşkunöz (68), Hilmi Coşkunöz (40) ve Mine Elmas’ın (35) cansız bedenlerine ulaşıldı.

A W247426 02 Result

Ölenler Baba-Oğul-Yeğen

Hayatını kaybedenlerin baba ve oğlu olduğu, Mine Elmas’ın ise Mesut Coşkunöz’ün kız kardeşinin kızı olduğu tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemelerin ardından cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangınla ilgili olarak 4 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

A W247426 01 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İncir sevdası eceli olacaktı!

İncir sevdası eceli olacaktı!