Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Galeriler Asayiş 10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları

10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin de yaralandığı kazanın incelemesi tamamlandı. 

10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları 1
/ 6
Sakarya'nın Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin yaralandığı feci kaza bölgesinde yapılan inceleme sona erdi.
10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları 2
/ 6
Kaza, 28 Aralık Perşembe günü Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde Taşkısığı mevkiinde yaşanmıştı. Yoğun sisin etkisi altında meydana gelen kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 63 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan 7 sürücüden 3'ü tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti.
10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları 3
/ 6
Olay yerindeki incelemeleri tamamlayan Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kaza detaylarını ortaya koydu. Kusurlu olduğu ileri sürülen araçların sürücülerinin tutuklanmasıyla ilgili detaylar da netleşti.
10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları 4
/ 6
Metro Turizm'e ait 50 ACU 195 plakalı otobüs şoförü H.Ö., 34 CYN 109 plakalı otobüs şoförü S.S. ve 01 ZT 460 plakalı tır sürücüsü O.K. 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet verme' suçlamasıyla tutuklandı.
10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları 5
/ 6
Kayseri-İstanbul seferini yapan ve hız limitini aşmasıyla öne çıkan Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, kaza sonrasında yola inen 5 kişiye çarpmıştı.
10 kişi hayatını kaybetmişti! İşte katliam gibi kazanın detayları 6
/ 6
Feci kaza zincirleme birçok aracın karıştığı bir olaydı. Hafif ticari araçtan başlayan çarpışma zinciri, otobüs ve kamyonetin de dahil olduğu bir dizi çarpışmayla devam etti. 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşte ölmede önce görmeniz gereken 10 turistik yer!

İşte ölmede önce görmeniz gereken 10 turistik yer!