Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Sahilde 19 Yaşındaki Gencin C*sedi Bulundu

Manavgat’ta Sahilde 19 Yaşındaki Gencin C*sedi Bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Çenger Mahallesi sahilinde 19 yaşındaki Ulaş Baran’ın c*nsız bedeni bulundu. Gencin, işten ayrıldıktan sonra tatil yaptığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Sahilde 19 Yaşındaki Gencin C*sedi Bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Çenger Mahallesi sahilinde 19 yaşındaki Ulaş Baran’ın cansız bedeni bulundu. Gencin, işten ayrıldıktan sonra tatil yaptığı öğrenildi.

Sahilde Bulunan C*set Ekipleri Harekete Geçirdi

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Jandarma Karakolu ve Manavgat Sahil Güvenlik Kolluk Destek Tim Komutanlığı ekipleri, sahilde erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine alarma geçti. İhbar, sahildeki bir güvenlik görevlisinin iskelenin ucunda c*sedi görmesiyle başladı. C*set, kısa süre içinde dalgalarla sahile vurdu ve buradan çıkarıldı.

Olay Yerinde Geniş Çaplı İnceleme Yapıldı

Olay yerine gelen Manavgat Sahil Güvenlik Kolluk Destek Tim Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili görgü tanıklarıyla görüşmeler yaptı. Ardından sağlık ekipleri ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Tim Komutanlığı da sahile gelerek incelemelerde bulundu. Talihsiz gencin c*nsız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

19 Yaşındaki Ulaş Baran Tatil Yapıyordu

Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, sahilde bulunan cesedin 19 yaşındaki Ulaş Baran’a ait olduğu belirlendi. Baran’ın 15 Ağustos’ta çalıştığı otelden ayrıldığı ve memleketine dönmeden önce tatil yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni emekli olacaklar için 2024’te 5 büyük gelişme!

Yeni emekli olacaklar için 2024’te 5 büyük gelişme!