Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Esnafının Sorunlarını Dinledi

AKP'de Antalya İl Başkanlığı Kongresi öncesi, Ali Çetin ve Adlıhan Dere, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Antalya esnafının sorunlarını görüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Esnafının Sorunlarını Dinledi
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP’de yaklaşan il başkanlığı kongresi öncesinde, 31 Mart 2024 seçimlerinde edinilen başarısız sonuçlar sonrası gözler üstünde olan Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Bu görüşmede, Antalya esnafının yaşadığı sorunlar detaylı bir şekilde ele alındı.

Ali Çetin ve Adlıhan Dere'nin Kritik Temasları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Antalya İl Başkanı Ali Çetin katıldı. Toplantının ardından, Çetin’e Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere de eşlik ederek Antalya esnafının taleplerini Erdoğan’a iletti.

Antalya İl Başkanlığı İçin Karar Mercii Genel Merkez

AKP Antalya İl Başkanlığı için yürütülen olağan genel kurul süreci devam ederken, yeni il başkanının kim olacağına parti genel merkezi karar verecek. Ali Çetin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Antalya esnafının sorunlarının çözümüne dair beklentiler artmış durumda.

Esnafın Sorunları ve Çözüm Önerileri

Toplantıda Adlıhan Dere, Antalya esnafının karşılaştığı zorlukları hem sözlü hem de yazılı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu. Dere, aynı zamanda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkan Vekili olarak esnafın yaşadığı sıkıntıları detaylandırarak çözüm önerilerini paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Uyardı: Aydın'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Uyardı: Aydın'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor