Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya MEM’de değişim!

Antalya MEM’de değişim!

Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan Recai Ocak, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı. Ocak’ın yerine Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedai Yaman atandı. İlçelerde de birçok değişiklik gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya MEM’de değişim!
KAYNAK: Haber Merkezi

ENSAR Vakfı Antalya Şubesi’nin eski Başkanı Recai Ocak, Barbaros Ortaokulu Müdürü iken imam hatip sınıfları açma ısrarı yüzünden velilerle karşı karşıya kalırken, son olarak okul müdürü olarak çalıştığı Kepez Mustafa Adıyaman Ortaokulu'ndan Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti. Isparta İl Milli Eğitim Müdürü olan Recai Ocak’ın yerine Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedai Yaman atandı. 

İLÇELERDE ATAMALAR

Manavgat'ta lise müdürlüğü yapan Nevzat Akbel, Akseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Kenan Yavuz ise Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar’ın araştırmacı olarak vekaleten ataması yapılırken, Finike İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehtap Gökdemir asaleten atandı. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz ise araştırmacı olarak atandı. Türköz’ün yerine henüz bir atama gerçekleşmedi.

  

  

Recai Ocak  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da dev yangın bulutları gökyüzünü kapladı! Vatandaşlardan damacanalarla müdahale

Muğla'da dev yangın bulutları gökyüzünü kapladı! Vatandaşlardan damacanalarla müdahale