Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Adana Ceyhan'ın giriş yolu duble yola dönüştürülüyor

Adana Ceyhan'ın giriş yolu duble yola dönüştürülüyor

Adana'da Ceyhan ilçesinin Yumurtalık istikametinden giriş yolu, duble yola dönüştülüyor. İşte son durum...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Ceyhan'ın giriş yolu duble yola dönüştürülüyor
KAYNAK: İHA

Adana'da, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan'ın Yumurtalık istikametinden giriş yolunu duble yola dönüştürüyor. Bu proje ile ilçenin giriş yollarında yaşanan trafik sıkışıklığına kalıcı bir çözüm getirilmesi hedefleniyor.

Ceyhan'da Trafik Sıkışıklığına Çözüm Olacak mı?

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçenin giriş yollarında yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek amacıyla önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Yumurtalık istikametinden otoban bağlantı yolu ile Uğur Mumcu Bulvarı'nın başlangıcı arasında tek şeride düşen Ceyhan girişi, genişletilerek çift şeritli duble yol yapılıyor. Aydar, 'Ceyhan'ın girişinde yaşanan trafik sorunlarına kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla bu projeyi başlattık. Trafik akışının daha rahat ve güvenli hale gelmesi için yol genişletme çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Amacımız, Ceyhanlı hemşerilerimize daha rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmaktır' dedi.

A W247229 01 Result

Ulaşım Altyapısı Güçlendiriliyor

Başkan Aydar, bu proje ile özellikle yaz aylarında Yumurtalık istikametinden Ceyhan'a girişte yaşanan trafik yoğunluğunun azalmasını ve ulaşımın daha akıcı hale gelmesini hedeflediklerini belirtti. Ceyhan Belediyesi, bölgedeki ulaşım altyapısını güçlendirmeyi ve şehir içi ulaşımı daha konforlu bir hale getirmeyi amaçlıyor. Yol genişletme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

A W247229 02 Result

Güvenli Ulaşım

Aydar, Ceyhan'ın modern ve güvenli ulaşım ağına kavuşturmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, 'Ceyhan Belediyesi olarak daha önce yaptığımız çalışmalarla şehir içi ulaşımı önemli ölçüde rahatlattık. Şehir merkezinde İstasyon Caddesi ve sanayi bölgesine akıllı kavşaklar hizmete açtık. Ayrıca, İsmet İnönü Koşu, Spor ve Gençlik Parkı yanına yeni bir caddeyi vatandaşların hizmetine kazandırdık. Ceyhan'ımıza hayırlı olsun' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kıbrıs’ta beraber müzik yapan Rumlar ve Türkler halen barışa inanıyor

Kıbrıs’ta beraber müzik yapan Rumlar ve Türkler halen barışa inanıyor