Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Hacıosmanoğlu'ndan Flaş Karar: Hakemlerin Görevine Son Verdi

Hacıosmanoğlu'ndan Flaş Karar: Hakemlerin Görevine Son Verdi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 9 yıl önceki maçlarda hakemleri alıkoyması nedeniyle eleştirilmişti. Şimdi, o hakemleri ve gözlemcileri görevden aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hacıosmanoğlu'ndan Flaş Karar: Hakemlerin Görevine Son Verdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme damga vuran bir hamle yaptı. 9 yıl önce Trabzonspor ile Gaziantep arasında oynanan maçın ardından soyunma odasında hakemleri alıkoyduğu için eleştirilen Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığı görevine geldikten sonra, o dönemde görev alan bazı hakem ve gözlemcilerin görevine son verdi.

Hacıosmanoğlu'ndan Flaş Karar: Hakemlerin Görevine Son Verdi

Hakemler Tahkim’e Başvurdu

Milliyet’in haberine göre, bu hafta Tahkim Kurulu'na başvuran isimler arasında Süleyman Abay, Emre Altun, Adil Sinem, Bahattin Şimşek, Kutluhan Bilgiç ve Mustafa Sönmez gibi hakemler ile Taner Gizenci gibi gözlemciler yer alıyor. Söz konusu hakem ve gözlemciler, haksız yere kadro dışı bırakıldıklarını belirterek, görevlerine iade edilmek istediklerini dilekçeyle iletti.

Tahkim'e Verilen Dilekçede Neler Var?

Dilekçede, "Sebepsiz, gerekçesiz ve hukuka aykırı şekilde kadro dışı bırakıldık" ifadeleri yer aldı. Ayrıca, bu durumun esas sebebinin 2015 yılında oynanan Trabzonspor-Konyaspor ve Trabzonspor-Gaziantep maçları olduğu iddia edildi. İlgili maçlarda görev yapan hakemlerin ve gözlemcilerin tümünün, aradan geçen yıllara rağmen görevden alındığı belirtildi.

Trabzonspor Maçlarındaki Hakemler Görevden Alındı

Tahkim Kurulu'na verilen dilekçede, Trabzonspor-Konyaspor ve Trabzonspor-Gaziantep maçlarında görev alan hakem ve gözlemcilerin isimleri de yer aldı. Bu isimler arasında Süleyman Abay, Bahattin Şimşek, Kutluhan Bilgiç, Emre Altun ve Taner Gizenci bulunuyor. İddiaya göre, bu kişiler görevlerinden haksız yere uzaklaştırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müge Anlı İsmail Demir Öldü Mü? İsmail Demir'i Kim Öldürdü? İsmail Demir'i Neden Öldürüldü?

Müge Anlı İsmail Demir Öldü Mü? İsmail Demir'i Kim Öldürdü? İsmail Demir'i Neden Öldürüldü?