Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Yıldız İsim Sergio Ramos Süper Lig’e Mi Transfer Oluyor?

Yıldız İsim Sergio Ramos Süper Lig’e Mi Transfer Oluyor?

Galatasaray, Sergio Ramos'u transfer etmek için hamle yapıyor. İspanyol savunma oyuncusu, İstanbul'a imza atmaya hazırlanıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yıldız İsim Sergio Ramos Süper Lig’e Mi Transfer Oluyor?
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, transfer döneminin son günlerinde bomba bir hamle yaparak dünyaca ünlü İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen tecrübeli futbolcu, Botafogo'nun teklifini reddederek Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Ramos’un sarı-kırmızılı ekibe transferi an meselesi.

Yıldız İsim Sergio Ramos Süper Lig’e Mi Transfer Oluyor?

Galatasaray’dan İki Yıllık Sözleşme Teklif

Galatasaray’ın Ramos’a sunduğu teklifin detayları da belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip, İspanyol yıldız oyuncuya yıllık 5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdi. Ramos'un, Galatasaray’ın bu teklifine olumlu yaklaştığı ve İstanbul’a imza atmak üzere gelmesi bekleniyor.

Ramos Botafogo’nun Teklifini Reddetti

Son olarak Botafogo’dan gelen teklifi geri çeviren Sergio Ramos, Avrupa’da kariyerine devam etme kararı aldı. Suudi Arabistan’dan da teklif alan İspanyol savunmacı, futbol hayatını rekabetçi bir takımda noktalamak istiyor. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde yer alması, transferi cazip hale getiren faktörlerden biri olarak öne çıkıyor.

Ramos İstanbul’a İmza Atmaya Gidiyor

İspanyol basını, Ramos’un Galatasaray ile anlaşmaya çok yakın olduğunu ve yıldız oyuncunun yakında İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağını iddia ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin Güran olayında 22 şüpheli adliyeye sevk edildi

Narin Güran olayında 22 şüpheli adliyeye sevk edildi