Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Sağlık Murzioğlu’ndan Bakan Memişoğlu’na sağlık sektörü dosyası

Murzioğlu’ndan Bakan Memişoğlu’na sağlık sektörü dosyası

TOBB Sağlık Sektörü İstişare Toplantısı'nda Samsun'un sağlık sorunları masaya yatırıldı. İşte detaylar..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Murzioğlu’ndan Bakan Memişoğlu’na sağlık sektörü dosyası
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, ‘TOBB Sağlık Sektörü İstişare Toplantısı’ kapsamında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na Samsun’un sağlık sektörüne dair sorun ve çözüm önerilerini içeren bir dosya sundu.

Toplantıda Sağlık Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Görüşüldü

TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen toplantıda, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında ilaç, medikal, kozmetik, sağlık hizmetleri ve uluslararası sağlık turizmi sektör temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, ilaç sanayi, medikal cihazlar, sağlık hizmetleri ve uluslararası sağlık turizmi sektörlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde ele alındı.

Başkan Murzioğlu'ndan Sağlık Bakanı'na Öneriler

Toplantının ardından, Salih Zeki Murzioğlu, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, Samsun sağlık sektörü temsilcilerinin katkılarıyla hazırlanan ‘Samsun Sağlık Sektörü Sorun ve Çözüm Önerileri’ dosyasını sundu. Murzioğlu, toplantının son derece faydalı geçtiğini belirterek, M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sağlık sektörünün sürdürülebilirliğini sağlamak ve geleceğe hazırlamak amacıyla bütçe ve finansman imkanlarının artırılması gerektiğini ifade ettiğini söyledi.

Samsun’un Sağlık Potansiyeli ve Desteklenmesi

Başkan Murzioğlu, Samsun’un sağlık hizmetleri bakımından alternatifli ve gelişmiş bir şehir olduğunu vurgulayarak, sağlık turizmi potansiyelinin ülke ekonomisine büyük katkı sağlayabileceğini belirtti. Murzioğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak, medikalcilerden hastanelere, ağız ve diş sağlığı merkezlerinden optikçilere kadar geniş bir paydaş yelpazesiyle çalışarak hazırladıkları ‘Samsun Sağlık Sektörü Sorun ve Çözüm Önerileri’ raporunu Sağlık Bakanı’na sunduklarını ifade etti.

Bakan Memişoğlu'nun İlgisi ve Gelecek Girişimler

Murzioğlu, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve ekibinin iletişime açık ve her konuda duyarlı olduklarını belirtti. Oda olarak, sağlık sektörünün gelişimine yönelik girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İMO'dan Kurumlara Çağrı! Eğitim Kurumlarındaki Öğrenciler Güvende Mi?

İMO'dan Kurumlara Çağrı! Eğitim Kurumlarındaki Öğrenciler Güvende Mi?