Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Sağlık Kış hastalıklarından koruyan üç iksir! Aktarlardan çıkamayacağız

Kış hastalıklarından koruyan üç iksir! Aktarlardan çıkamayacağız

Kışın yaklaşmasıyla birlikte, hastalıklardan korunmanın yollarını arayan vatandaşlar aktarlara baş vuruyor. İşte kış hastalıklarından koruyan üç iksir...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kış hastalıklarından koruyan üç iksir! Aktarlardan çıkamayacağız
KAYNAK: İHA

Yurdun iç kesimlerinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte hastalıklardan korunma yöntemleri araştırılmaya başlandı. Bu dönemde vatandaşlar, doğal ve geleneksel sağlık çözümleri arayışına girdi. Kırşehir'de Aktar Ünsal Gümüş, kış öncesi hastalıklardan korunmak için karadut özü, ada çayı ve ıhlamur gibi doğal ürünleri önerdi.

Mevsim Geçişlerinde Sağlığı Korumak Önemli

Gümüş, mevsim geçişlerinde vücutta oluşabilecek kırgınlıklar ve hastalıklara karşı korunmanın önemini vurguladı. "Anadolu'da havalar soğumaya başladı. Özellikle sabahları ve akşamları mevsim geçişi kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. İnsanlarda mevsim geçişi nedeniyle vücut kırgınlıkları oluşuyor. İnsanlar, mevsim geçişi nedeniyle aktarları tercih etmeye başladı" şeklinde konuştu.

Önerilen Doğal Ürünler

Karadut özü, ada çayı ve ıhlamur gibi doğal ürünlerin yanı sıra, zerdeçal, karanfil, tarçın, zencefil ve kekik de hastalıklardan korunmada etkili olabilecek diğer doğal alternatifler arasında yer alıyor. Gümüş, bu ürünlerin düzenli olarak kullanılmasının mevsim geçişlerinde sağlık açısından faydalı olacağını belirtti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faiz oranları değişti: 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar?

Faiz oranları değişti: 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar?