Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Sağlık Bakanlıktan İzmir'de hayatını kaybeden doktorla ilgili açıklama

Bakanlıktan İzmir'de hayatını kaybeden doktorla ilgili açıklama

Sağlık Bakanlığı, İzmir'de hayatını kaybeden hekim ile, Mersin'de yoğun bakımda olan sağlık çalışanı hakkında açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakanlıktan İzmir'de hayatını kaybeden doktorla ilgili açıklama
KAYNAK: İHA

Sağlık Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir ve Mersin'de yaşanan olaylarla ilgili detaylı bilgi verdi.

İzmir ve Mersin'deki Olaylar

Bakanlık açıklamasında, İzmir'de hayatını kaybeden sağlık çalışanı U.A. ve Mersin'de yoğun bakımda tedavi gören Z.S.Ç. için derin üzüntü duyduklarını belirtti. Açıklamada, 'Öncelikli görevimiz halkımızın sağlığını korumaktır. Bu görevin gerekliliklerini yerine getirmek, sağlık çalışanlarımızın iyiliğini ve sağlığını korumakla mümkündür' denildi.

Bakanlıktan İzmir'de Hayatını Kaybeden Doktorla Ilgili Açıklama  2

Soruşturma Süreci

Sağlık Bakanlığı, olayların aydınlatılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi için üst düzey görevlendirmeler yapıldığını duyurdu. Bir genel müdür ve bir TUK üyesinin sorumluluğunda araştırma ve soruşturma süreçlerinin yürütüleceği belirtildi. Bu süreçlerin sonunda kamuoyuna detaylı bilgi verileceği açıklandı.

Bakanlık, İzmir'de hayatını kaybeden U.A. için Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Mersin'de yoğun bakımda tedavisi devam eden Z.S.Ç.'nin durumunun hassasiyetle takip edildiği de vurgulandı.

Dr Uğurcan Ağcaoğlu Kimdir

Ne Olmuştu? 

 İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü’nde asistan hekim olarak görev yapan Dr. Uğurcan Ağcaoğlu intihar etmişti. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Emekçileri Sendikası (SES) İzmir 2 No'lu Şubesi, intiharın mobbingden kaynaklandığını öne sürmüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın Kızı Motosiklete Çarptı! 16 Yaşındaki Genç Öldü

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın Kızı Motosiklete Çarptı! 16 Yaşındaki Genç Öldü