Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber MERSİN'DE ÇOCUK REHİNE İDDİASI

MERSİN'DE ÇOCUK REHİNE İDDİASI

Suriyeliler ile ilgili gündeme oturacak bir iddia Celal Kerem Karasolak Başkanlığı'ndaki Zafer Partisi Mersin İl Başkanlığı'nca paylaşıldı. Zafer Partisi İl Başkanlığı, Mersin'de Suriyeli sığınmacılar tarafından 20'ye yakın çocuğun rehin tutulduğu iddiasını, haber kaynağını göstererek paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Zafer Partisi Mersin İl Başkanlığı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ses getirdi. Yapılan paylaşımda Zafer Partisi, bir medya kuruluşunun Mersin'de Suriyeli sığınmacıların 20'ye yakın çocuğu rehin tuttulduğu iddiasını paylaştı. Zafer Partisi Mersin İl Başkanlığı'nın paylaşımı şöyle: "Mersin Gündoğdu Mah. 5718 sk. Haber kaynağına göre bu adreste ikamet eden suriyeliler 20'ye yakın çocuk kaçırıp rehin tutuyor. Çocuk ağlama sesi duyan mahalleli polise bilgi veriyor.Polis baskın yapıp çocukları kurtarıyor. Çocukları kontrole gelen 2 kişiyi mahalleli farkediyor. Birini yakalayıp linç ediyor. Daha önce de birçok defa dile getirildi. Gün yüzüne çıkmayan, çıkarılamayan öyle çok olay yaşanıyor ki... Bu istilanın kurbanı olmayacağız! Bu olay ile bire bir ilgileneceğiz." 

Haberde açık adres verilirken Mersin Valiliği ve Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan bir açıklama olmaması dikkat çekti.


SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kulüpler Birliği'ne Antalya'dan Başkan Yardımcısı

Kulüpler Birliği'ne Antalya'dan Başkan Yardımcısı