Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Kurumlar Süreci Hızlandırmalı! Ölmeden El Uzatalım

Kurumlar Süreci Hızlandırmalı! Ölmeden El Uzatalım

Antalya’da yıllardır sokakta yaşayan 59 yaşındaki Halit Güngör ile ilgili Akdeniz Gerçek’in yaptığı haber sonrası Muratpaşa Belediyesi ve Muratpaşa Kaymakamlığı devreye girdi. Kurumların esnaftan Güngör hakkında bilgi aldığı ve işlem başlatılacağı öğrenilirken Güngör’e şu ana kadar bir ziyaret olmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kurumlar Süreci Hızlandırmalı! Ölmeden El Uzatalım
MUHABİR: Arda Kır

1965 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde doğan, 1990 yılında Antalya’ya gelen ve on yıllardır sokakta yaşayan 59 yaşındaki Halit Güngör yıllarca sokaklarda yaşam savaşı verdi. Sokakta kalmasının etkisi ile sağlık durumu kötüleşen ve yetkili kurumlardan herhangi bir yardım alamayan Güngör ile ilgili yaptığımız haber sonrası Muratpaşa Belediyesi ve Muratpaşa Kaymakamlığı devreye girdi. Konyaaltı’nda 10 yıl boyunca sokakta yaşayan şu an ise 100. Yıl Caddesi’nde yaşam savaşı veren Halit Güngör için gerekli işlemlerin başlatılacağı öğrenilirken, Güngör’e herhangi bir ziyaret gerçekleşmedi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolü için hastaneye yatışının yapılması ve barınabileceği bir mekan ayarlanması beklenen Halit Güngör işlemlerin bir an önce yapılmasını ve sağlıklı şekilde yaşayabileceği ortamın hazırlanmasını bekliyor.

Kurumlar Süreci Hızlandırmalı! Ölmeden El Uzatalım

SAĞLIK DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR

Sağlık durumu kötüleşmeden önce esnafa ve çevredeki yurttaşlara yardım ederek karnını doyurabildiğini ifade eden Halit Güngör’e mahalleli ve esnaf sahip çıkıyordu. Daha önce esnaf Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Kaymakamlığı, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü gibi birçok kurumu aradıklarını ama her kurumun topu birbirine attığını ifade etmişti. Akdeniz Gerçek’in haberi sonrası kurumların sıraya girmesi dikkat çekti. İşlemlerin bir an önce yapılmasını ve daha rahat bir hayat yaşamak istediğini ifade eden Halit Güngör, sağlık durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirtti.

Kurumlar Süreci Hızlandırmalı! Ölmeden El Uzatalım
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal Medya Fenomeni Esra Ezmeci'ye Büyük Ceza

Sosyal Medya Fenomeni Esra Ezmeci'ye Büyük Ceza