Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Sanatçı Nalan Çöl hastanede. Sanatçının hastalığına teşhis konulamadı...

Sanatçı Nalan Çöl hastanede. Sanatçının hastalığına teşhis konulamadı...

Yeşilçamın ünlü isimlerinden Nalan Çöl, bir haftadır Antalya'da Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Sanatçı Çöl'ün hastalığına teşhis konulamadı. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sanatçı Nalan Çöl hastanede. Sanatçının hastalığına teşhis konulamadı...

Bir dönem Yeşilçam'da en çok filmde rol alan isimlerden olan eski oyuncu, fotoroman yıldızı Nalan Çöl, Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Her iki bacağında şişme oluştuğu için Kurban Bayramı sürecinde hastaneye gidip gelen Çöl, son bir haftadır da gözetim altında tutuluyor.

Çöl, "Burada doktorlar, hemşireler ve görevliler bana çok iyi bakıyorlar ama hastalığıma bir teşhis konulmadı. Bu da beni çok üzüyor" dedi. 

WhatsApp Image 2023-07-11 at 13.58.00
Alanya'da akrabaları olduğu için her yıl Alanya'ya yaz dönemi gelen Yeşilçam emekçisi Nalan Çöl, 1972 yılında Cüneyt Arkın, Hale Soygazi ve Seyyal Taner ile başrol paylaştığı Mahkum sinema filmi ile oyunculuğa başladı.  Nalan Çöl, aynı yıl Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Sinema Güzeli seçildi.

WhatsApp Image 2023-07-11 at 14.01.02

Yeşilçam'da bütün ünlü oyuncularla başrol ve başrol altı rollere çıkan Çöl, "Sinema sonsuz bir derya ve vazgeçilemez bir sevda" derken, bir haftadır Alanya Devlet  Hastanesi'nde kaldığını ama hastalığına bir teşhis konamadığı için üzgün olduğunu ifade etti. Çöl, "Burada bana çok iyi bakıyorlar ama bir haftadır hastalığıma bir teşhis konulamadı" dedi. 

Nihat SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 Yaşındaki Mustafa Alp, kazada hayatını kaybetti

6 Yaşındaki Mustafa Alp, kazada hayatını kaybetti