Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Melisa Sözen'e Tepkiler Büyüyor

Melisa Sözen'e Tepkiler Büyüyor

Fransız dizisinde bir ter*risti canlandıran Melisa Sözen ile paylaşım yapan Erdal Beşikçioğlu'nun gönderisi sosyal medyada tepki topladı. İşte detaylar..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melisa Sözen'e Tepkiler Büyüyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Fransız yapımı ‘Le Bureau des Legendes’ dizisinde terörist bir karakteri canlandıran ünlü oyuncu Melisa Sözen, sosyal medyada gündem oldu. Dizinin üçüncü sezonunda bir kadın ter*risti canlandıran Sözen, bu rolüyle sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Sözen'in dizideki sahneleri yayılınca, oyuncuya yönelik eleştiriler arttı.

Melisa Sözen'in dizideki ter*rist karakteri canlandırması, özellikle sosyal medyada geniş yankı buldu. Rol aldığı sahnelerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte birçok kullanıcı, Sözen'e yönelik eleştirilerini dile getirdi. bir ter*risti canlandıran Sözen, eleştirilerin odağına yerleşti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun Paylaşımı da Tepki Çekti

Melisa Sözen'e yönelik tepkiler sadece diziyle sınırlı kalmadı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun, 25 Haziran tarihinde Melisa Sözen ile birlikte olduğu bir sosyal medya paylaşımı da dikkatleri üzerine çekti. Beşikçioğlu'nun X platformunda yaptığı paylaşım, bazı kullanıcılar tarafından eleştirildi.

Başkan Beşikçioğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 'Sanatın farklı dallarında harikalar yapan kıymetli dostlarım Hasibe Eren, Melisa Sözen ve Harun Tekin'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.' Ancak bu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı ve Melisa Sözen ile ilgili eleştirileri daha da körükledi.

Sosyal Medyada Büyüyen Tepkiler

Erdal Beşikçioğlu'nun Melisa Sözen ile olan paylaşımı, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Sözen'in canlandırdığı terörist karakter nedeniyle, Belediye Başkanı'nın bu paylaşımını eleştirdi. Sanat ve siyaset dünyasından gelen tepkiler, gündemi bir süre daha meşgul edeceğe benziyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer'den Ters Ev, büfe ve otopark ihalesi

Kemer'den Ters Ev, büfe ve otopark ihalesi