Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kepez’de el emeği sergisi

Kepez’de el emeği sergisi

Kepez Belediyesi’nin meslek ve sanat eğitimi veren AKMEK’in el emeği sergisi Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde(MSKM) kapılarını açtı. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de el emeği sergisi

AKMEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru el sanatları, ’12. Geleneksel AKMEK Yıl Sonu Sergisi’ ile görücüye çıktı. Serginin açılışında konuşan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü olarak birçok belediye ile işbirliği içerisinde olduklarını, gerek eğitim yatırımları noktasında gerek vizyoner projelerin üretilmesi noktasında en iyi çalıştıkları belediyelerin başında Kepez Belediyesi’nin geldiğini söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederek sözlerini sürdüren İl Milli Eğitim Müdürü Çalışkan, “Antalya’da 104 tane eğitim projesi var. Bunlardan 45 tanesi yaklaşık Kepez bölgesinde ve bu Hakan başkanın bize açmış olduğu, göstermiş olduğu sorunsuz arsalar, eğitim yerleri sayesinde… Kepez’de 110 bin öğrencimiz var. Bunların hepsinin üzerinde Hakan Başkanımızın emeği var. Antalya eğitim camiası adına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı, çocuklarımız adına, eğitim camiamız adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“KURSİYERLERİMİZ MESLEK ÖĞRENDİ”
Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü “Sevgili çocuklarımız, gençlerimiz birbirinden güzel sanat eserlerini bu güzel yapının içerisinde gerçekleştirdiler. Bu manzaranın ve bugüne gelmemizin arkasında kocaman emekler var. Aslında biz bugün bu 12'nci geleneksel sergiyi tüm zamanların en iyi sergisi olarak hazırlayalım istedik ve o çok büyük emeklere teşek12.-Geleneksel-AKMEK-Yil-Sonu-Sergisi-kapilarini-acti_612.-Geleneksel-AKMEK-Yil-Sonu-Sergisi-kapilarini-acti_8kür etmek istedik. Yıllar içerisinde AKMEK sadece hanımefendiler değil, beyefendilere de büyük mutluluklar veren bir yapı haline geldi.  Kursiyerlerimiz meslek öğrenmenin, yeteneklerin geliştirilmesinin yanında  tiyatro sahnelerine çıktılar. Sahne tozu yuttular. Bir çok sosyalleşme alanı sağladı.  Akmek’ler sadece meslek sanat edindiren, sosyalleşmeyi artıran değerler değilmiş. Akmek’ler aynı zamanda biz burada kendimizi bir aile gibi hissederken, aile bütünlüğüne de bize de dolaylı katkılar sağlayan çok önemli bir kurum. Tüm çalışma arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı’nın bebekleri de mutlu

Konyaaltı’nın bebekleri de mutlu