Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kazanan çocuklar olsun

Kazanan çocuklar olsun

Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği (IWSA) Antalya Şubesi, sosyal farkındalık yaratmak için kermes düzenledi. Geliri öğrencilere burs olarak dönecek kermes açılışından itibaren yoğun ilgi gördü

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazanan çocuklar olsun

Muratpaşa’da bir otelde düzenlenen kermesin gelirlerinin sosyal farkındalık amacıyla dağıtılacağı belirtildi. Renkli anların yaşandığı kermeste konuşan IWSA Antalya Şube Başkanı Canan Ekim, İzmir merkezli derneğin 2004 yılında kurulduğunu belirterek, “Sosyal farkındalık amacıyla düzenlediğimiz kermeste kazanan çocuklarımız olsun. Üniversite öğrencilerine burs veriyoruz, LÖSEV’e destek oluyoruz, engelsiz sandalyeleri çocuklarımızla buluşturuyoruz. Bu yaptığımız sosyal farkındalık projelerinden gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın geleceği ve eğitimi için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

orkestra 2olganoel baba

ALIŞVERİŞLER KERMESTEN YAPILDI

Açılışı İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı tarafından yapılan kermese çok sayıda kadın örgütü temsilcisi, iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Katılımcılar yılbaşı alışverişlerini kermesteki el emeği ürünlerden yaptı. Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Antalya Şube Başkanı Fulya Sarvan ve yönetimi, Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Antalya Şubesi Başkanı Füsun Urunga, iş insanı Olga Eser, Songül Başkaya ve Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar ile Türk Çin Kültür Derneği Başkanı Kemal Koçak katıldı.

yönetim kuruluorkestra2-27

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı’nda tarım adımı

Konyaaltı’nda tarım adımı