Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kültür Sanat Gençler eğlenerek kültürlerini tanıyacak

Gençler eğlenerek kültürlerini tanıyacak

Gölcük Belediye'si gençlere eğlenceli zaman geçirmeleri, aynı zamanda kültürlerini tanıtmaları için etkinlik düzenledi .

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gençler eğlenerek kültürlerini tanıyacak
KAYNAK: İHA

Gölcük Belediyesi, gençlerin geleneksel sanatlarla tanışıp yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla yaz kültür-sanat etkinlikleri düzenliyor. 22 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşecek olan 'Kültürümü Tanıyorum Eğlenerek Öğreniyorum' etkinliği, gençlere birçok sanat dalını tanıma ve uygulama fırsatı sunacak.

Gençler İçin Geleneksel Sanat Atölyeleri

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde saat 14.30-16.00 arasında düzenlenecek etkinlikte, 13-18 yaş arasındaki gençler çeşitli sanat atölyelerine katılacak. Etkinlik kapsamında dekoratif süs eşyası yapımı, bileklik, makrome, kilim dokuma ve keçe atölyeleri yer alacak. Uzman eğitmenler eşliğinde, gençler bu sanat dalları hakkında bilgi alarak kendi eserlerini üretebilecek.

Sanatla Eğlenerek Öğrenme

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik, gençlerin hem eğlenip hem de öğrenerek yeteneklerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Gençlerin, geleneksel sanatları keşfederken el becerilerini de geliştirmelerine olanak tanıyan bu etkinlik, kültürel mirası yaşatmayı amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD ve Ermenistan Ortak Askerî Tatbikata Başladı

ABD ve Ermenistan Ortak Askerî Tatbikata Başladı