Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Erdal Özyağcılar “Şahsiyet” Dizisinde Büyük Övgü

Erdal Özyağcılar “Şahsiyet” Dizisinde Büyük Övgü

Sevilen dizi "Şahsiyet"in kadrosuna katılan Erdal Özyağcılar, intikam peşinde koşan ikinci sezonun etkili karakterlerinden biri olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdal Özyağcılar “Şahsiyet” Dizisinde Büyük Övgü
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Sevilen dizi "Şahsiyet"in kadrosuna katılan Erdal Özyağcılar, intikam peşinde koşan ikinci sezonun etkili karakterlerinden biri olacak. Özyağcılar’ın canlandıracağı karakter, ülkeye dönen Kader rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Erdal Özyağcılar’ın Diziye Nasıl Katıldı?

Dizinin galasında oldukça heyecanlı olan Özyağcılar, Şahsiyet dizisine giriş sürecini ve yaşadıklarını anlattı. “Hayatım alt üst oldu 3 ay… Şahsiyet’ten bir teklif geldi. Hakan Günday’ın senaryosu geldi ve çarpıldım. Ondan sonra bir sancılar başladı bende… Ne yapacağım, ne edeceğim diye…” dedi.

Heyecanlı Bir Süreç

Özyağcılar, ilk kez bir dizisi için bu kadar heyecanlandığını belirtti. “Telaşeli bir 3 ay geçirdim. Bir de ben sadece tiyatro oyunlarının prömiyerlerinde bir bağırsak enfeksiyonu geçiririm. Heyecandan 3 gündür aynı hastalıktayım. İlk defa bir dizide yaşıyorum.” diye konuştu.

Haluk Bilginer ile Oynamanın Keyfini anlattı

Erdal Özyağcılar, duayen oyuncu Haluk Bilginer’le karşılıklı oynamanın konforunu da “Çok mutluyum… Haluk Bilginer ile oynamak çok büyük bir lükstü, çok keyif aldım” sözleriyle ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL?

1 Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL?