Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Atatürk'ün İzinde 100. Yıl Coşkusu: Marmaris mahallelerinde bedava 'Veda' gösterimi

Atatürk'ün İzinde 100. Yıl Coşkusu: Marmaris mahallelerinde bedava 'Veda' gösterimi

Marmaris Belediyesi, Zülfü Livaneli'nin Atatürk'ün hayatını anlatan "Veda" filmini mahallelerde ücretsiz olarak gösteriyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Atatürk'ün İzinde 100. Yıl Coşkusu: Marmaris mahallelerinde bedava 'Veda' gösterimi
KAYNAK: İHA

Marmaris Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, mahallelerde ücretsiz film gösterimleri düzenliyor. Zülfü Livaneli'nin yönetmenliğini üstlendiği ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "Veda" isimli film, 23 Ekim'den itibaren ücretsiz olarak gösterilecek.

İlk gösterim Hisarönü Mahallesi'nde yapılacak ve Orhaniye, Turgut, Selimiye, Bozburun, Söğüt, Taşlıca, Bayır, Turunç, Çetibeli, Çamlı ve Yeşilbelde mahallelerini ziyaret edecek. Gösterimler, 14 Kasım'da Atatürk Meydanı'nda son bulacak.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 100. yıl coşkusunu spor, sanat ve yaşamın her alanında deneyimlediklerini belirtti ve "Büyük Atatürk'ün hayatını, Kurtuluş Savaşı mücadelesini ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu anlatan 'Veda' filmi sayesinde o yılları ve nasıl büyük bir mücadele verildiğini tekrar hatırlayacağız. Bu hatırlatma, Cumhuriyet'e daha sıkı sıkıya bağlanmamıza yardımcı olacak. Tüm yurttaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz" dedi.

AW058533_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Basın camiası üzgün! Bilal Yakınbaş hayatını kaybetti

Basın camiası üzgün! Bilal Yakınbaş hayatını kaybetti