Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem MHP hedef göstermişti: Suavi'ye konserde saldırı girişimi! İlk açıklama geldi

MHP hedef göstermişti: Suavi'ye konserde saldırı girişimi! İlk açıklama geldi

İstanbul Beykoz'da sanatçı Suavi'nin konserine yönelik yapılan saldırı girişiminde bulunuldu. Ünlü isimlerden Suavi'ye destek gelirken, sanatçı açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP hedef göstermişti: Suavi'ye konserde saldırı girişimi! İlk açıklama geldi
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul’un Beykoz ilçesinde düzenlenen '19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü' kutlamasında, sanatçı Suavi'nin konserine yönelik bir grup tarafından saldırı girişiminde bulunuldu. Polis, grubu engelledi.

Beykoz'da Suavi Konserinde Saldırı Girişimi İstanbul Beykoz’da Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü etkinliğinde, sanatçı Suavi sahne aldı.

Konser sırasında, bir grup tarafından 'Beykoz’da terörist istemiyoruz' sloganlarıyla yapılan baskın girişimi polis tarafından engellendi.

Suavi’den Açıklama Geldi

Suavi, konser sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Dünya Beykozlular gününde çok keyifli bir sahne, eğlenceli bir gece yaşadık. Katkı verenlere ve ev sahipliği yapan Alaattin Köseler başkana ve ekibine içten teşekkürler. Gayrısı ‘teferruat’' ifadelerini kullandı. Sanatçı, paylaşımında Anadolu’nun güzel bir sözünü hatırlatarak, 'Dün gece Beykoz’da durum tam da buydu. Biz; Beykoz halkıyla çok keyifli bir gece yaşadık. Teşekkürler' dedi.

MHP'nin Suavi'yi Hedef Gösterme Açıklaması 

Suavi'nin konserinden önce, MHP Beykoz İlçe Başkanlığı bir açıklama yaparak sanatçıyı hedef aldı.

Açıklamada, Suavi’nin Selahattin Demirtaş’a selam gönderdiği ve etkinliklerini politik bir propaganda üssüne dönüştürdüğü belirtilerek, 'Bu kişinin Beykoz’un en önemli ve onurlu gününde sahne alması, millî duyguları yok saymak anlamına gelir ve bu tutum kesinlikle hoş görülmez' denildi. 

Ünlü İsimlerden Suavi'ye Destek 

Yekta Kopan, duruma tepki göstererek, 'Tam da “ekmeğimi böldüm de yedim” derken… Tam da bu sabah Hatay yine bir depremle sarsılmışken.

Suavi bugün sarsılan Hatay’da, 6 Şubat depremi sonrasında, aylarca depremzedeler için çalışmıştı… Tam da #Suavi ‘nin dediği gibi: “Gerisi teferruat”' paylaşımını yaptı. 

Şair Nevzat Çelik, sanatçının deprem bölgesindeki çalışmalarından fotoğrafları paylaşarak, 'Beykoz’daki konserini kurt işaretleri yaparak basan sözüm ona milliyetçiler, Suavi’ye terörist demişler! Sanattan anlamadıklarını, gerçek sanat ve sanatçılardan nefret ettiklerini biliyoruz zaten, peki konser basmak, teröristlikle suçlamak da ne oluyor? Fotoğraflarda, Suavi'yi Hatay deprem bölgesinde bir yıl boyunca terörist faaliyetlerde bulunurken görüyorsunuz! Ve elbette Suavi yalnız değildir.' dedi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kesin ihraç talepli tebligat CHP İl Disiplin'de

Kesin ihraç talepli tebligat CHP İl Disiplin'de