Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü Akdeniz Üniversitesi’nin Merkez Kütüphanesi önünde vize ve final haftalarında 22.00- 23.00 saatlerinde sıcak çorba dağıtımı yapıyor.
“Öğrencilerin Her Zaman Yanındayız”
Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Funda Alpaslan Talay ABB olarak öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, “Öğrencilerin bahar dönemi vize sınavları başladı. 7- 18 tarihleri arasında vize haftası boyunca saat 22.00-23.00 arasında Merkez Kütüphane önünde ikram edeceğimiz çorbalarımızla öğrencilerimizin sınav stresine bir yudum mola veriyoruz. Öğrencilerin her zaman yanındayız, çorbanız bizden başarı sizden” dedi.
“Enerjimizi Tekrar Kazanıyoruz”
Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Latif Akın da uygulamadan dolayı memnun olduklarını söyleyerek, “Yoğun ve yorucu bir dönemdeyiz. Derslere mola verdiğimizde buraya gelip sıcak çorbamızı içiyoruz, enerjimizi tekrar kazanıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.