Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Marmaris'te kaybolan Rus turist 5 gündür bulunamadı

Marmaris'te kaybolan Rus turist 5 gündür bulunamadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaybolan Rus turist Natalya Somova için Karya Yürüyüş Yolu çevresinde arama çalışmaları devam ediyor. İşte son durum...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Marmaris'te kaybolan Rus turist 5 gündür bulunamadı
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Marmaris ilçesine tatil için gelen Rus turist Natalya Somova, 17 Ağustos’ta kaldığı otelden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Kamera kayıtlarına göre, 48 yaşındaki Somova’nın sabah saat 07.30 civarında İçmeler Mahallesi’ndeki Karya Yürüyüş Yolu güzergahına girdiği tespit edildi. Somova’nın üzerinde beyaz uzun kollu bir tişört, siyah eşofman, spor ayakkabı ve bej renkli bir sırt çantası bulunduğu belirlendi.

Kapsamlı Arama Çalışmaları Başlatıldı

Somova’nın kaybolmasının ardından Marmaris Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, ilçedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kayıp ihbarı üzerine AFAD, AKUT, MABKE ve gönüllü arama ekipleri de çalışmalara katıldı. İlk gece yapılan aramalarda bulunan bir fişin Somova’ya ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye iz takip köpekleri ve dronlarla destek sağlandı.

Arama Çalışmaları Sarp Arazide Devam Ediyor

Arama çalışmaları, oldukça sarp ve taşlık olan Karya Yürüyüş Yolu’nda yoğunlaşmış durumda. AFAD ve Jandarma ekipleri, bölgedeki üç farklı noktada dronlarla havadan tarama yaparken, herhangi bir iz bulunamadı. Rus turistin yakınları da arama çalışmalarına katılmak üzere Rusya’dan Marmaris’e geldi.

Rusya Antalya Başkonsolosluğu ve Yerel Yetkililer Yakından Takipte

Kayıp olayını yakından takip eden Rusya Antalya Başkonsolosluğu ve Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, arama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Kaya, "Amacımız, her türlü ihtimali değerlendirerek didik didik tarama yapmak," dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O ilde ekmeğe gizli zam yapıldı! İşte gramaj oyunu

O ilde ekmeğe gizli zam yapıldı! İşte gramaj oyunu