Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Sakarya’Da Dev Turna Yakalayan Balıkçılar Sevinçten Coştu!

Sakarya’Da Dev Turna Yakalayan Balıkçılar Sevinçten Coştu!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, sportif balıkçılık yapan Onur Yasin Yazıcı ve Burak Faik Telgeren, göle açılarak dev bir turna balığı yakaladılar. Yakaladıkları dev balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeten balıkçılar, sevinç dolu anları kameralarıyla kayda aldılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya’Da Dev Turna Yakalayan Balıkçılar Sevinçten Coştu!
KAYNAK: İHA

Sapanca'nın Sapanca ilçesinde, sportif balıkçılık yapan Onur Yasin Yazıcı ve Burak Faik Telgeren, göle açıldı. 1 metrelik devasa bir turna balığı yakaladıktan sonra, balıkçılar sevinçlerinden ne yapacaklarını bilemediler.

Uzun süren bir mücadelenin ardından, kıyıya çıkarılan dev turna balığının 6 buçuk kilogram ağırlığında ve 104 santimetre boyunda olduğu belirlendi. Balıkçılar, yakaladıkları devasa balığı, savaş gemilerindeki torpidoya benzetti ve bu anları kameralarıyla kayda aldı. Görüntülerde, balığın oltaya takılması, bota alınması ve balıkçıların sevinç dolu anları yer alıyor. Balıkçılar, turna balığını yakalamalarının ardından büyük bir heyecan yaşayarak, doğanın güzelliklerine şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Dev Balığı Yakalayınca Deliye Döndüler2

Dev Balığı Yakalayınca Deliye Döndüler

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da 27 Yaşındaki Basketbol Antrenörü Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Bursa'da 27 Yaşındaki Basketbol Antrenörü Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti