Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam Osmaniye Kadirli'de şiddetli yağmur ve fırtına!

Osmaniye Kadirli'de şiddetli yağmur ve fırtına!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı binaların çatıları uçtu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osmaniye Kadirli'de şiddetli yağmur ve fırtına!
KAYNAK: İHA

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde öğleden sonra başlayan şiddetli yağmur ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 1 saat boyunca aralıksız yağan sağanak yağmur, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Cemalpaşa Mahallesi'nde su birikintileri oluşurken, Tevfik Pampal Caddesi ve Sumbas ilçesi yolu trafiğe kapandı.

Su Baskınları Meydana Geldi

Şiddetli yağmur nedeniyle bazı ev ve binaları su bastı. Belediye ekipleri, kapanan yollarda çalışmalara başladı. Özellikle Cemalpaşa Mahallesi'nde suyun tahliyesi için yoğun çaba harcandı.

Çatılar Uçtu, Evler Hasar Gördü

Yağmurla birlikte etkili olan fırtına, ilçeye bağlı Cığcık köyünde bir ahırın çatısının uçmasına neden oldu. Fırtınanın şiddetiyle birlikte birçok bina ve evde hasar meydana geldi.

Belediye Ekiplerinin Müdahale Etti

Kadirli Belediyesi ekipleri, hem su baskınlarına hem de fırtınanın yol açtığı hasarlara müdahale etmek için hızlı bir şekilde harekete geçti. Kapanan yolları açmak ve su tahliyesi yapmak için çalışmalar başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce'de minibüs şarampole yuvarlandı! Ya oradan da düşseydi?

Düzce'de minibüs şarampole yuvarlandı! Ya oradan da düşseydi?