Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Milas Balavca Deresi kurtuluyor

Milas Balavca Deresi kurtuluyor

Muğla'nın Milas ilçesindeki Balavca Deresi'nde kötü kokunun önlenmesi ve akışkanlığın sağlanması amacıyla temizlik çalışmalarına başlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milas Balavca Deresi kurtuluyor
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), Muğla'nın Milas ilçesinde kuzeyden güneye doğru geçen Balavca Deresi'nde temizlik çalışmalarına başladı. Bu çalışmaların amacı, deredeki kötü kokunun önlenmesi ve su akışkanlığının sağlanması.

A W250362 04 Result

Temmuz Ayı Sonuna Kadar Tamamlanacak

Balavca Deresi'nde yaklaşık 6 bin metrelik alanda temizlik çalışması yapacak olan MUSKİ ekipleri, bu çalışmaları Temmuz ayı sonuna kadar tamamlamayı planlıyor. Temizlik çalışmalarının ardından Beçin Mahallesi'nde bulunan dere de temizlik planına alınacak ve burada da 5 bin metrelik bir temizlik çalışması gerçekleştirilecek.

Bu temizlik çalışmalarıyla birlikte, bölgede derelerden kaynaklanan kötü koku ve kış aylarında yaşanabilecek su baskını gibi sorunların önüne geçilmesi hedefleniyor.

A W250362 02 Result

Muhtar Gökten Teşekkür Etti

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Milas İlçesi Hacı Abdi Mahalle Muhtarı Uğur Gökten, her yıl rutin olarak yapılan bu temizlik çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Gökten, 'Balavca Deresi'nde MUSKİ ekiplerimiz sağ olsun her yıl rutin bir temizlik çalışması yapıyor. Bu çalışmalar gerçekten çok güzel. Benim bu ikinci muhtarlık dönemim. Hizmet alma konusunda çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkürler' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güney Kore'de İlk Kuzey Koreli Firariyi Bakan Yardımcısı Yaptı

Güney Kore'de İlk Kuzey Koreli Firariyi Bakan Yardımcısı Yaptı