Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Kanseri Yendi Hayatını Lösemili Çocuklara Adadı

Kanseri Yendi Hayatını Lösemili Çocuklara Adadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan lösemili çocuklar, kendisini kanser hastalarına adayan Çiçek Akçay tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kanseri Yendi Hayatını Lösemili Çocuklara Adadı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan lösemili çocuklar, kendisini kanser hastalarına adayan Çiçek Akçay tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Çiçek Akçay, “Bir tutam sevgi, bir tutam ilgi, bir tutam umut; iyileşmenin yolu yüreklere dokunmak, yaraları sarmak, empati yapabilmekten geçiyor” dedi.

Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Etkinliği

2-8 Kasım Lösemi Haftası çerçevesinde Manavgat’ta yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri, 3 kez atlattığı kanserin ardından kendisini başta lösemili çocuklar olmak üzere kanser hastalarına adayan Çiçek Akçay tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.

Sevgi, İyilik ve Umut Dolu Mücadele

Çiçek Akçay, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı ve birlikte günün anlamını belirten pasta kesti. Akçay, sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelelerinin bütün hızıyla devam ettiğini, Lösemili Çocuklar Haftası’nda böylesine güzel bir etkinlikle lösemili çocukların gönüllerince eğlenmelerini amaçladıklarını belirtti.

Hayatın Karşısında Sergilediğimiz Tavır Duruş ve Teslimiyet Yaşamak

Akçay, hayatın her zaman istediğimiz gibi gitmeyebileceğini, her insanın hikayesinin farklı olduğunu ve önemli olanın hayatın karşısında sergilediğimiz tavır, duruş ve teslimiyet olduğunu belirtti. Akçay, “Bir tutam sevgi, bir tutam ilgi, bir tutam umut; iyileşmenin yolu yüreklere dokunmak, yaraları sarmak, empati yapabilmekten geçiyor. Asıl büyüten de umut veren de bu insana.” dedi.

Lösemi Değil Biz Kazanacağız

Akçay, “150 minik evladımızın yüreklerine dokunduk. Çocuklarımızın verdiği mücadelede yanlarında olmak, dostlarımın vesilesiyle yüzlerinde o umudu mutluluğu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu yol, bu mücadele zor. Olsun, evlatlarımızın yoluna ışık olmaya, ‘lösemi değil biz kazanacağız’ sloganı ile yola devam dostlar” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Shakhtar savaşın gölgesinde Barcelona'yı devirdi

Shakhtar savaşın gölgesinde Barcelona'yı devirdi