Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Isparta'da Milas-Gölcük Tabiat Parkı yolu asfaltlandı

Isparta'da Milas-Gölcük Tabiat Parkı yolu asfaltlandı

Isparta'da Gölcük Tabiat Parkı ile Milas arasındaki yolda geniş kapsamlı düzenleme ve asfaltlama çalışmaları yapıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da Milas-Gölcük Tabiat Parkı yolu asfaltlandı
KAYNAK: İHA

Isparta'da, Isparta Belediyesi, Gölcük Tabiat Parkı'na olan ilgiyi artırmak ve ziyaretçilere daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla, Milas-Gölcük Tabiat Parkı arasında bulunan yolda kapsamlı bir asfaltlama çalışması yaptı. Belediye, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki giriş ücretlerini üçte bir oranına indirdikten sonra mesire alanında yeni düzenleme çalışmaları başlattı. Bu çalışmalar kapsamında yol genişletildi ve daha konforlu hale getirildi.

A W243241 01 Result

Bisiklet Yolu Planlandı

Yol genişletme çalışmalarının ardından bölgede asfaltlama çalışması yapıldı. Ayrıca, yolda bisiklet yolu oluşturulması da planlandı. Bu adımla birlikte, bisiklet tutkunlarına da keyifli ve güvenli bir sürüş alanı sağlanması hedefleniyor.

A W243241 02 Result

İyileştirme Çalışmaları Tamamlandı

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, Gölcük Tabiat Parkı ile Milas Mesirelik alanı arasında kalan bölgedeki yolun iyileştirme çalışmaları yapıldı. İlk olarak yolda genişletme çalışması gerçekleştirildi, ardından dağ bölümüne taş duvar örüldü. Bölgedeki diğer altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Milas-Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı arasındaki yol asfaltlanarak daha konforlu bir hale getirildi.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gürcistan'ın AB'ye Katılım Süreci Askıya Alındı

Gürcistan'ın AB'ye Katılım Süreci Askıya Alındı