Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay'da renkli düğün hediyesi!

Hatay'da renkli düğün hediyesi!

Hatay'da motor tutkunu bir damat, düğün esnasında eşine özel tasarım bir motosiklet hediye etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da renkli düğün hediyesi!
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde gerçekleşen düğünde, motor tutkunu damat Süleyman Türker, eşine özel tasarım bir motosiklet hediye ederek renkli görüntülere imza attı. Davetliler ve çift, bu özel anları unutulmaz kıldı.

A W234776 01 Result

Hayalini Gerçekleştirdi

Süleyman Türker, Ayşegül Türker ile hayatını birleştirirken, düğün esnasında eşine büyük bir sürpriz yaptı. Herkesin önünde, hayalini kurduğu motosikleti hediye ederek gelini şaşkınlığa uğrattı. Gelin Ayşegül Türker, motosiklete sarılarak çalıştırıp gaza bastı, bu anlar davetliler tarafından coşkuyla karşılandı.

A W234776 05 Result

Özel Tasarım Motosiklet

28 yaşındaki damat Süleyman Türker, düğünlerinde eşine özel olarak yaptırdığı motosikleti hediye etti. Türker, 'Mobiletimiz özel tasarım. Herkes takı, araba ve lastik takıyor, ben de motosiklet hediye etmek istedim. Eşim de motor tutkunu. Mobiletimiz 3 silindir 300 cc, özel üretimdir ve çok emek verilmiştir. Eşim, pembe renk ve Hello Kitty'i çok sevdiği için özel bir tasarım olarak İzmir'de boyattım ve üzerine çizim yaptırdım. Eşime verdikten sonra çok şaşırdı, ben de çok mutlu oldum. Eşime özgü bir mobilet tasarımı yapmak için hem ismini, hem de soy ismini lazerle silindir bölümüne yazdırdık' ifadelerini kullandı.

A W234776 03 Result

Gelinin Şaşkınlığı ve Mutluluğu

25 yaşındaki Ayşegül Türker, eşinden aldığı bu sürpriz hediyeyle büyük bir mutluluk yaşadı. Türker, 'Hiç beklemiyordum. Benim de olsun istiyordum, beyaz motor gibi. Bir anda verince çok şaşırdım ve çok hoşuma gitti. İlk kullandığım cümle 'seni geçeceğim artık' oldu. Aşırı derecede mutluyum ve bana dünyaları verseler yine bu motor gibi hediye olamaz' diyerek duygularını paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Kargocuyum Dedi! Genç Kadını Darp Edip Altınları Çaldı

Manavgat'ta Kargocuyum Dedi! Genç Kadını Darp Edip Altınları Çaldı