Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam Hatay'da buz gibi kanyon sularında tıraş

Hatay'da buz gibi kanyon sularında tıraş

Hatay’ın bunaltıcı sıcaklarına dikkat çekmek isteyen kuaför Emre Can Çelebi, Geçilmez Kanyonu’nda müşterilerini tıraş etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da buz gibi kanyon sularında tıraş
KAYNAK: İHA

Hatay, Afrika sıcaklıklarının etkisiyle gün içerisinde 40 derecenin üzerine çıkan bunaltıcı hava koşullarıyla mücadele ediyor. Klimaların dahi yetersiz kaldığı bu sıcak hava, vatandaşları serinleme arayışına itiyor. Dörtyol ilçesinin Kuzuculu Mahallesi’nde bulunan Geçilmez Kanyonu, sıcak havadan kaçmak isteyenler için ideal bir mekân haline geldi.

A W232622 02 Result

Kanyonda Tıraş Hem Serin Hem Keyifli

Kuaför Emre Can Çelebi, kanyon içerisindeki serin sularda müşterilerini tıraş ederken, bu sıra dışı deneyimden hem kendisi hem de müşterileri oldukça memnun kaldı. Çelebi, dört klimanın dahi sıcağa karşı yetersiz kaldığını belirterek, müşterilerine serin bir ortamda hizmet sunmak için bu yöntemi seçtiğini ifade etti.

A W232622 01 Result

'Klimalar Yetmedi, Kanyona Geldik'

28 yaşındaki kuaför Emre Can Çelebi, 'İş yerimizde şu an 4 tane klima var, ilk defa klimaların yetmediğinin farkına vardık. Çalışırken en yüksek derecede çalıştırsak bile yetmiyor. Üstelik hasta olduk ve sıcak havalara dikkat çekmek için buraya geldik. Müşterilerimizle birlikte hem aktivite yapıyoruz hem de tıraş ediyoruz. Tepkiler çok güzel, ikinci tıraşı da yaptık. Müşteriler biraz serin, biraz da üşüdüklerini söylediler ama her şey çok güzel, onların mutlu olduğunu görüyoruz. Biraz yüzüyoruz ve tıraş ediyoruz.' dedi.

A W232622 05 Result

Müşteriler de Memnun

Kanyonda tıraş olan 22 yaşındaki Serkan Taş, 'En son hava 44-45 dereceydi, bunu Emre abiye söyledik, o da sağ olsun bizi kırmadı, suyun içinde özel bir tıraş yaptık' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya OSB Teknopark LEED GOLD Sertifikası ile Yeşil Dönüşümde Öne Çıkıyor

Antalya OSB Teknopark LEED GOLD Sertifikası ile Yeşil Dönüşümde Öne Çıkıyor