Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Elektrik Kabloları Ağaç Üzerinden Aktarıldı!

Elektrik Kabloları Ağaç Üzerinden Aktarıldı!

Rize'de, bir elektrik direğinin yerine ağaç üzerine bağlanan elektrik kablosu, çevredeki vatandaşlardan tepki çekiyor. DETAYLAR...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elektrik Kabloları Ağaç Üzerinden Aktarıldı!
KAYNAK: İHA

Rize'de yapılan yol çalışmaları sırasında sökülen bir elektrik direğinin yerine, elektrik dağıtım firması yetkilileri tarafından alışılmadık bir yöntemle çözüm bulundu. Elektrik kablosu, yeni bir direk dikilmek yerine bir ağacın dalına bağlanarak aktarıldı. Bu durum çevredeki vatandaşlardan tepki çekti.

A W160897 01A W160897 02

Vatandaşlar Endişeli

Piriçelebi Mahallesi'nde yaşanan bu olay, mahalle sakinleri arasında endişeye yol açtı. Elektrik kablosunun ağaç üzerinden geçirilmesi, güvenlik açısından ciddi riskler oluşturabileceği düşüncesiyle tepkilere neden oldu. Vatandaşlar, kabloların bir an önce normal bir şekilde düzenlenmesini ve elektrik direğine bağlanmasını talep ediyor.

A W160897 03A W160897 04

Mahalle Sakinleri Tepkili

Mahalle sakinleri, elektrik kablosunun ağaç üzerine bağlanmasını uygun bulmadıklarını belirtiyorlar. Elektrik altyapısının düzeltilmesi gerektiğini ve güvenli bir şekilde yeniden düzenlenmesini istiyorlar. Tepkiler, elektrik dağıtım firmasının bu yöntemi tercih etmesini eleştirel bir şekilde değerlendiriyor.

A W160897 05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Dizisi Finali Ortaya Çıktı: İntihar Detayı Şaşırttı!

Bahar Dizisi Finali Ortaya Çıktı: İntihar Detayı Şaşırttı!