Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yaşam Bodrum Belediyesi HAYTAP'tan Takdir Alan Bir Performans

Bodrum Belediyesi HAYTAP'tan Takdir Alan Bir Performans

Bodrum Belediyesi, HAYTAP'ın "Belediyeler Karnesinde" tam puan alarak başarıyı yakaladı. Başkan Ahmet Aras, yapılan değerlendirmenin önemine vurgu yaparak, doğru yolda olduklarını belirtti. DETAYLAR...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum Belediyesi HAYTAP'tan Takdir Alan Bir Performans
KAYNAK: İHA

Hayvan Hakları Türkiye Aktif Güç Birliği Platformu (HAYTAP) tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonuçlarına göre Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir aldı.

A W159406 01A W159406 02

Objektif Değerlendirme

HAYTAP tarafından yapılan inceleme, belediyelerin 2019-2024 yılları arasındaki performansını değerlendirdi. Bu değerlendirme sonucunda Bodrum Belediyesi, yaptığı çalışmalarla beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek öne çıktı.

Başarı Kriterleri

Değerlendirmede, belediyelerin sokak hayvanlarına yönelik projeleri, hayvan refahı çalışmaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği gibi kriterler dikkate alındı. Bodrum Belediyesi, bu kriterleri başarıyla yerine getirerek yüksek bir not aldı.

A W159406 05A W159406 03

Belediye Başkanı'nın Açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı, HAYTAP değerlendirmesi sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, belediyenin hayvan hakları konusundaki kararlılığını vurguladı. Başkan, HAYTAP'a teşekkür ederek, başarılı bir iş birliği ortaya konulduğunu ifade etti.

A W159406 04

Gelecek Hedefler

Bodrum Belediyesi, aldığı takdirle birlikte, hayvan hakları ve refahı konusundaki çalışmalarını daha da güçlendireceğini belirtti. Belediye, toplumun desteğiyle birlikte, hayvanların yaşam kalitesini artırmak için kararlı adımlar atmaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı

Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı