Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yaşam ARILARA FISILDAYAN ADAM

ARILARA FISILDAYAN ADAM

Karslı arıcı Yücel Üzeyir, organik bal üretimi için uzun yıllardır Kafkas arılarıyla çalışan ve "arılara fısıldayan adam" olarak tanınan bir vatandaş. Son günlerde adeta sınırları zorlayan bir gövde gösterisiyle dikkatleri üzerine çekti. Yüzü ve vücuduna binlerce Kafkas arısı alan Yücel Üzeyir, adeta arı adam oldu ve bu tehlikeli gösteriyi cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ARILARA FISILDAYAN ADAM

AW943251_07Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Doyumlu köyünde organik bal üretimi yapan Yücel Üzeyir, arılarla kurduğu özel bağ sayesinde cesaret isteyen bir hareketle binlerce arıyı vücuduna aldı. Koruyucu kıyafet giymeden bu tehlikeli gösteriyi gerçekleştiren Üzeyir, Kafkas arılarının özelliklerini anlattı. Kafkas arılarının dünyanın dört ırkından biri olduğunu ve uzun dilleri sayesinde çiçeklerin derinliklerinden bal aldığını belirtti. Ayrıca, Kafkas arılarının uysal bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Üzeyir, arılarla iç içe olduğu bu anlarda muhteşem bir atmosfer yaşadığını ifade etti. Üzeyir,arıların çıkardığı melodi sesini duyarak kendini arı merkezinin içinde hissettiğini ve sıcaklığın serinliğe dönüştüğünü söyledi. Ancak bu tür bir gösterinin tehlikeli olduğunu ve kesinlikle insanların bunu denememesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulundu.

Arıcı Yücel Üzeyir, gösterisini Kafkas figürleriyle süsleyerek sonlandırdı ve bu anları kamerasıyla kaydederek paylaştı. Özgün ve çarpıcı gösterisiyle dikkatleri üzerine çeken Üzeyir, Kafkas arıları ve organik bal üretimi alanında çalışmalarına devam etmekte.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
44 Yaşındaki EYT emeklisi kazada hayatını kaybetti

44 Yaşındaki EYT emeklisi kazada hayatını kaybetti