Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji Xiaomi'den kullanıcıları üzecek haber geldi

Xiaomi'den kullanıcıları üzecek haber geldi

Geçtiğimiz aylarda Xiaomi'nin, akıllı telefonlarındaki reklamları kapatma sürecini basitleştireceğine dair umut verici haberler ortaya çıkmıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Xiaomi'den kullanıcıları üzecek haber geldi
KAYNAK: Haber Merkezi

Xiaomi, akıllı telefonlarındaki reklamları kapatma sürecini kolaylaştırma sözü vermişti, ancak şirketten gelen son açıklama bu beklentileri boşa çıkardı. Geçtiğimiz ay, Xiaomi'nin Ayarlar menüsüne 'Sistem uygulamalarındaki reklamlar' adlı bir düğme ekleyeceği ve kullanıcıların tek bir dokunuşla HyperOS'taki tüm reklamları kapatabileceği bildirilmişti. Ancak, Çinli teknoloji devi bu özelliği yakın gelecekte HyperOS'a eklemeyi planlamadığını duyurdu.

Xiaomi'den kullanıcıları üzecek haber geldi

Xiaomi'den Kötü Haber

Xiaomi, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla önceden yüklenmiş uygulama sayısını azaltacağını açıkladı. Şirket, bu değişikliğin kullanıcılar için daha faydalı olacağını belirtiyor, fakat reklamları kapatmayı daha basit hale getirecek olan özellik bu aşamada sunulmayacak. Xiaomi'nin bu konudaki kararı, reklamları kapatmak için mevcut kullanıcıların çeşitli adımlar atmalarını gerektirmeye devam edecek.

Şirketten Açıklama

Xiaomi, Android Authority internet sitesine yaptığı açıklamada, 'Felsefemiz tüm kullanıcılarımız için kolay erişilebilir ve faydalı değişiklikler yapmak olduğundan, şu an için yalnızca az sayıda kullanıcının keşfedip kullanacağı bir seçeneği eklemeyi planlamıyoruz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Silivri'de icradan satılık daire

Silivri'de icradan satılık daire