Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Honda 2024 Red Dot Tasarım Ödülü'nü kazandı

Honda 2024 Red Dot Tasarım Ödülü'nü kazandı

Honda’nın 0 Serisi amiral gemisi konsept modeli Saloon, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri'nde 'Red Dot: En iyinin en iyisi' ödülüne layık görüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Honda 2024 Red Dot Tasarım Ödülü'nü kazandı
KAYNAK: Haber Merkezi

2024 Red Dot Tasarım Ödülleri'nde Tasarım Konsepti kategorisinde kazananlar açıklandı. Honda'nın 0 Serisi'nin amiral gemisi Saloon konsepti, bu prestijli ödülde 'Red Dot: En İyinin En İyisi 2024' ödülünü kazandı. Saloon, markanın elektrikli araç segmentindeki yenilikçi vizyonunu ve tasarımını yansıtan çarpıcı bir model olarak öne çıktı.

Honda 2024 Red Dot Tasarım Ödülü'nü kazandı

Honda 0 Serisi, markanın küresel elektrikliye geçiş stratejisinin son halkası olarak 2024 yılı Ocak ayında Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES)'nda tanıtıldı. Saloon ve Space-Hub konseptleri, Honda'nın gelecekteki elektrikli araç tasarımında belirleyici rol oynayacak ‘İnce, hafif ve akıllı’ prensiplerine göre tasarlandı.

Saloon'un Çarpıcı Tasarımı ve İç Mekanı

Saloon, önden arkaya doğru yükselen yumuşak geçişli tasarım çizgileri ve alçak, geniş yapısıyla dikkat çekiyor. Aracın dış tasarımı, esnekliğini ve dinamizmini vurgularken, dik yan camlar geniş bir yan açı oluşturarak özgün bir görünüm sunuyor. Ayrıca, gövde formu da lastikleri vurgulamak amacıyla eşiklere doğru daraldı.

İç mekanda ise gelişmiş kullanıcı dostu arayüzü (UI) ve insan makine arayüzü (HMI) özellikleri bulunuyor. Saloon'un alçak yapısı, sportif çizgilerini öne çıkarırken, iç mekanının genişliği ve ferahlığı da öne çıkıyor. CES'te, Saloon'un sedan konseptini temel alacağı ve 2026 yılında ABD'de satışa sunulacağı duyuruldu. Daha sonra Japonya ve Avrupa gibi diğer pazarlarda da bulunacak.

Gelecekteki Elektrikli Modelin Satışa Sunulma Tarihi

Saloon'un tasarımındaki yenilikler ve teknolojik özellikler, Honda'nın elektrikli araçlar alanındaki liderliğini pekiştiriyor. 2026 yılında satışa sunulacak olan model, Honda 0 Serisi'nin ilk sedan konsepti olarak dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Audi 2025 model A6 e-tron aracını tanıttı

Audi 2025 model A6 e-tron aracını tanıttı