Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple’dan iPhone sahiplerine ‘şarj’ uyarısı!

Apple’dan iPhone sahiplerine ‘şarj’ uyarısı!

ABD'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden Apple, kullanıcılarını uyardı. Şarja takılan telefon için Apple, uzun süre temastan kaçınmalı dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple’dan iPhone sahiplerine ‘şarj’ uyarısı!

NİHAT SARAÇ

Apple'dan kullanıcılarını korkutan uyarı geldi. Apple, kullanıcılara, "Aygıt çalışır durumdayken veya güç kaynağına takılıyken cildinizin aygıtla, güç adaptörüyle veya kablosuz şarj aletiyle uzun süre temas halinde olmasını engellemek için sağduyulu davranın" çağrısında bulundu.

SAĞLIK SORUNLARINA YOL AÇABİLİR

Apple'ın internet sitesinde, iPhone işletim sistemi iOS'un son sürümüne ilişkin "iPhone için önemli güvenlik bilgileri" başlığı altında, gece boyunca telefonunu şarj eden kişilere yönelik uyarılar yer aldı. Apple, kullanıcılara, "Aygıt çalışır durumdayken veya güç kaynağına takılıyken cildinizin aygıtla, güç adaptörüyle veya kablosuz şarj aletiyle uzun süre temas halinde olmasını engellemek için sağduyulu davranın" çağrısında bulundu. Uyarılarda, cihazın güç kaynağına takılı şarj kablosu ve bağlayıcısının uzun süre ciltle temas etmesinin ve şarj edilen cihazın havalandırılmayan alanlarda bulunmasının, "rahatsızlığa veya yaralanmaya yol açabileceğine" işaret edildi. Bilgilendirme yazısında kullanıcılara; cihazlarını, kablosuz şarj aletini ya da güç adaptörünü battaniyelerinin, yastıklarının veya vücutlarının altına koymamaları ve bu şekilde uyumamaları da tavsiye edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İMAMOĞLU: “EKSİKLERİMİZ, HATALARIMIZ OLABİLİR”

İMAMOĞLU: “EKSİKLERİMİZ, HATALARIMIZ OLABİLİR”