Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Teknoloji Apple HomePod'a ekranlı yenilik getiriyor

Apple HomePod'a ekranlı yenilik getiriyor

Apple, akıllı ev sistemi HomePod'u iPad ile ekranlı bir akıllı hoparlöre dönüştürmek için çalışıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Apple HomePod'a ekranlı yenilik getiriyor

Apple, akıllı ev sistemi HomePod'u iPad ile ekranlı bir akıllı hoparlöre dönüştürecek özellik getiriyor. Bu yeni özellik, HomePod'un kullanımını daha kolay ve eğlenceli hale getirebilir, ancak aynı zamanda fiyatı da yükseltebilir. HomePod'un kullanıcılara daha fazla bilgi ve kontrol sunmasını sağlayabilir. Örneğin, HomePod, hava durumunu, haberleri ve hatta videoları görüntülemek için bir ekran kullanabilir. Ayrıca, iPad'in dokunmatik ekranı, HomePod'un kontrolünü daha kolay hale getirebilir.

9to5Mac tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre, Apple, tvOS 17.2 yazılımını iPad Mini 6 ve sonraki modelleri destekleyecek şekilde güncelledi. Bu güncelleme, HomePod'un iPad'i ekran olarak kullanmasına olanak tanıyabilir. 

apple-uygun-fiyatli-yeni-nesil-homepod-tanitilacak2

Ancak, bu yeni özellik, HomePod'un fiyatını da yükseltebilir. iPad Mini 6'nın fiyatı, 599 dolardan başlıyor. Bu da, ekranlı HomePod'un fiyatının, mevcut 399 dolarlık fiyatından daha yüksek olacağını gösteriyor.

Apple'ın bu yeni özelliği ne zaman piyasaya süreceği henüz belli değil. Ancak, bu özelliğin 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Sanayici ve İş İnsanları'ndan 100. yıl mesajı

Antalya Sanayici ve İş İnsanları'ndan 100. yıl mesajı