Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Amazon Prime Day Heyecanı Başlıyor! 3 Yeni Ücretsiz Oyun Geliyor

Amazon Prime Day Heyecanı Başlıyor! 3 Yeni Ücretsiz Oyun Geliyor

Amazon, Prime Day etkinliği kapsamında Prime Gaming kullanıcıları için üç yeni oyunu ücretsiz olarak sunuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amazon Prime Day Heyecanı Başlıyor! 3 Yeni Ücretsiz Oyun Geliyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Amazon, Prime Day'e özel olarak Prime Gaming abonelerine sürpriz yapıyor! 16 Temmuz'da başlayacak Prime Day kapsamında, Prime Gaming kütüphanesine 3 yeni oyun daha ekleniyor. Bu oyunlar arasında Suicide Squad: Kill the Justice League, Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration gibi popüler yapımlar yer alıyor.

Amazon Prime Day Heyecanı Başlıyor! 3 Yeni Ücretsiz Oyun Geliyor

Oyunları Nasıl Alırım?

Yeni oyunları almak için 16 Temmuz Salı günü saat 22:00'yi beklemeniz gerekiyor. Oyunlar 48 saat boyunca ücretsiz olarak sunulacak ve bu sürede Prime Gaming üyeleri oyunları kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Hangi Oyunlar Ekleniyor?

Prime Day'e özel olarak eklenen 3 yeni oyun şunlar:

  • Suicide Squad: Kill the Justice League: DC Comics evreninden yepyeni bir macera! Bu oyunda Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark gibi ikonik karakterleri kontrol ederek Suicide Squad ile birlikte Justice League'e karşı mücadele edeceksiniz.
  • Chivalry 2: Orta Çağ'da geçen heyecan verici bir savaş oyunu! Chivalry 2'de iki büyük ordu arasında nefes kesici bir savaşın içinde yer alacak ve kılıç, balta ve mızrak gibi çeşitli silahlarla rakiplerinize karşı mücadele edeceksiniz.
  • Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration: Lara Croft'un ikonik macerasının 20. yıl dönümünü kutlayan bu sürümde, Rise of the Tomb Raider'ın tüm ana oyun içeriği ve ek paketleri yer alıyor.

Prime Gaming Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları

Prime Gaming üyeleri için Temmuz ayında sunulan diğer oyunlar arasında Deceive Inc., Tearstone: Thieves of the Heart, The Invisible Hand, Forager, Card Shark, Heaven Dust 2, Soulstice, Wall World, Hitman Absolution, Call of Juarez: Bound in Blood, Call of Juarez ve STAR WARS: Knights of the Old Republic II — The Sith Lords gibi birçok popüler oyun bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Zincirleme Trafik Kazası: Kamyonet Devrildi 3 Yaralı

Alanya'da Zincirleme Trafik Kazası: Kamyonet Devrildi 3 Yaralı