Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Teknoloji Amazon Üyelerine Özel Büyük İndirim Kampanyası Başladı

Amazon Üyelerine Özel Büyük İndirim Kampanyası Başladı

Amazon, Okula ve Şehre Dönüş fırsatlarıyla indirimlere başladı. Prime üyelerine özel kampanya, çeşitli kategorilerde avantajlar sunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Amazon Üyelerine Özel Büyük İndirim Kampanyası Başladı
KAYNAK: Haber Merkezi

Amazon, Okula ve Şehre Dönüş fırsatlarını duyurdu ve pek çok üründe indirimler başladı. 16 Eylül'e kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanmak için Prime üyeliğinizin olması gerekiyor.

Amazon Üyelerine Özel Büyük İndirim Kampanyası Başladı

Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında birçok kategoride indirimler mevcut. Okul sezonu boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz ürünlerin yanı sıra giyim, cep telefonları, telefon aksesuarları, dizüstü bilgisayarlar, bilgisayar ekipmanları, televizyonlar, mutfak eşyaları, yapı market ürünleri, kozmetik, kişisel bakım ürünleri, gıda ve hobi ürünlerinde de cazip fırsatlar bulunuyor.

Amazon, Okula ve Şehre Dönüş kampanyası kapsamında çeşitli kategorilerde ve markalarda sepette indirimler sunuyor. Ayrıca belirli ürünlerde 1.000 TL'lik alışverişte %20 indirim fırsatı da bulunuyor.

Aradaki Fark İade Garantisi

Amazon'un "aradaki fark iade" uygulaması, Okula ve Şehre Dönüş kampanyası için de geçerli olacak. Satın aldığınız bir ürünün fiyatı, 16 Eylül'e kadar aldığınız fiyatın altına düşerse Amazon, aradaki farkı bakiyenize yükleyecek. Bu sayede alışveriş yaparken indirimleri kaçırma endişesi taşımadan rahatça alışveriş yapabileceksiniz. Aradaki fark iade kampanyası, sadece Prime üyeleri için geçerli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'nın ihracatı Ağustos 2024'te arttı! Kimya sektörü ihracat lideri

Adana'nın ihracatı Ağustos 2024'te arttı! Kimya sektörü ihracat lideri