Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Süleyman Erman Burdur Belediye Başkan Aday Adaylığını Duyurdu!

Süleyman Erman Burdur Belediye Başkan Aday Adaylığını Duyurdu!

Burdur Belediye Başkan aday adayı Süleyman Erman, sosyal medya üzerinden adaylığını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süleyman Erman Burdur Belediye Başkan Aday Adaylığını Duyurdu!

Burdur Belediye Başkan aday adayı Süleyman Erman, sosyal medya üzerinden adaylığını duyurdu. Erman, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in örgütlere ve kurultaya vermiş olduğu önseçim sözünden yola çıkarak, 30 yıldır her kademesinde görev yapmanın onurunu ve gururunu yaşadığı CHP’den Burdur Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulunacağını belirtti.

Süleyman Erman’ın Adaylık Başvurusu

Erman, 04.12.2023 tarihinde saat 14.30’da İl Başkanlığı’nda başvurusunu gerçekleştireceğini ve tüm gönül dostlarını beklediğini ifade etti. Ayrıca, “Hep birlikte omuz omuza partimizi yerel iktidarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Süleyman Erman’ın Siyasi Hayatı

Erman, siyasi hayatına 16 yaşında Sosyal Demokrat Halkçı partisinde başladı. 1993 yılında Selami Akbulutun il başkanlığında Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi. 1995 yılında Mehmet Öztürk, 1998’de İsmail Erkaya, 2000’de Kazım Aksöz ve 2002’de Süleyman Solmaz başkanlarının yönetimlerinde il sekreteri, il saymanı olarak görev yaptı. 2003 Yılında 28 yaşında Merkez İlçe Başkanı, 2010 Yılında 36 yaşında ise İl başkanı olarak örgütüne hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşadı.

Süleyman Erman’ın Adaylık Süreci

Erman, 22 yıl örgütlere hizmet verdikten sonra 2015 yılında milletvekili aday adayı oldu. 2023 Yılında ise yine Milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulundu ve genel merkezin vermiş olduğu 3.sıra görevini layıkıyla yerine getirdi.

Süleyman Erman’ın Yerel Yönetim Tecrübesi

Erman, yerel yönetimde çıraklığını 1994 Yılında siyasi hayatının en önemli figürlerinden olan rahmetli Armağan İlci ile başladı. 1999 ve 2004 Yılında Ahmet Nejdet İlgün ile, 2009 Yılında Şevket Aksöz ile yürüttüğü yerel seçim süreçlerinin en aktif üyesi olarak gerek proje ekiplerinde gerekse saha çalışmalarında siyasi tecrübelerini pekiştirdi.

Süleyman Erman’ın Gelecek Planları

Erman, 2013 yılında İl başkanı olarak henüz adayı olmayan partisi için “2014 Bizim” sloganı ile 2 dönem AKP’ye az farklar ile teslim ettiği Burdur Belediyesini yeniden CHP’ye kazandırma iddiasını net bir şekilde ortaya koydu. Partisinin imkanları ile yürüttüğü sosyal politikalar, etkinlikler, proje ekipleri ile oluşturduğu dostluk köprüleri ile halkıyla partisini yeniden kaynaştırarak 2014 yerel seçim zaferinin altyapısını hazırladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yolcu Otobüsüne Ateş Açıldı! İşte Detaylar!

Yolcu Otobüsüne Ateş Açıldı! İşte Detaylar!