Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel: "Adalet Yerini Bulana Kadar Narin'in Yanındayız"

Özgür Özel: "Adalet Yerini Bulana Kadar Narin'in Yanındayız"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Narin Güran'ın cinay*tiyle ilgili adalet sürecini takip edeceklerini ve özel bir heyet oluşturacaklarını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Özgür Özel: "Adalet Yerini Bulana Kadar Narin'in Yanındayız"
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 19 gün süren aramanın ardından bulunan Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özel, cinayetle ilgili adalet sürecinin takipçisi olacaklarını ve bu konuda parti içinde özel bir heyet oluşturacaklarını duyurdu.

 Özgür Özel: "Adalet Yerini Bulana Kadar Narin'in Yanındayız"

“Adalet Yerini Bulana Kadar Yanındayız”

Özgür Özel, cinayetin yaşandığı bölgeye giderek durumu yakından takip edeceklerini belirtti. Özel, "Beline kadar suyun içinde 20 gündür Narin'imizi arayanlara yürekten teşekkür ediyoruz. Bölgeye gidiyoruz ve adalet yerini bulana kadar Narin'in ve Narin için gözyaşı döken herkesin yanındayız" dedi. CHP Genel Başkanı, adaletin sağlanana kadar sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Ensarioğlu’nun Açıklamalarına Tepki

Özel, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun Güran'ın cinayetiyle ilgili yaptığı "Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var" şeklindeki açıklamalara da tepki gösterdi. Özel, Ensarioğlu'nun bu açıklamalarını feodal ve hukuk devletine sığmayacak şekilde nitelendirerek, tehlikeli bulduklarını ifade etti.

Bölgeye Hareket Ediyorlar

Özgür Özel, CHP’nin cinayetle ilgili olarak bölgeye hareket edeceğini ve adli sürecin çok yakından takip edileceğini belirtti. Bu süreçte bölgeye giderek hem durumu hem de cinayetle ilgili gelişmeleri yakından takip edeceklerini ve tüm süreç boyunca adaletin sağlanması için çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Şarampole Yuvarlanan Araçta Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Antalya'da Şarampole Yuvarlanan Araçta Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti