Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti milletvekili istifa etti

İYİ Parti milletvekili istifa etti

Eski İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, partisinden istifa ettiğini duyurdu ve teşekkürlerini sundu. Cesur'un açıklaması, parti içindeki gelişmeleri ve gelecekteki etkilerini merak konusu yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti milletvekili istifa etti
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti 27. Dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partisinden resmen istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Cesur, partiden ayrıldığını ve teşkilata teşekkürlerini sundu.

Aylin Cesur’un Açıklaması

Aylin Cesur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli İYİ Parti’liler, bugün itibarıyla İYİ Parti üyeliğimi sonlandırmış bulunmaktayım. İYİ Parti üyesi olduğum günden beri birlikte çalıştığım tüm kıymetli İYİ Parti’li arkadaşlarıma, ‘Türkiye daha iyi olsun’ diye yola çıkmış ve ülkemizin demokrasi ve kalkınma mücadelesine katkı sağlamak için bizimle birlikte canla başla çalışmış tüm teşkilat mensuplarına, sevgili gençlerimize, kadınlarımıza ve parti gönüllüsü arkadaşlarıma, İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’e ve tüm parti kurucularına teşekkürlerimi sunuyor; İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu ve yönetimine, halen görevde olan İYİ Parti teşkilatlarına ve halen görevde olmayan parti mensuplarına başarılar ve esenlikler diliyorum.”

Parti İçinde Yorumlar ve Tepkiler

Cesur’un bu ani istifası, İYİ Parti’de çeşitli yorum ve tepkilere neden oldu. Partinin gelecekteki stratejileri ve bu gelişmenin etkileri merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Haliç Metro Köprüsü’nden Düşen Genç Kızın Üzerinden Tekne Geçti

İstanbul Haliç Metro Köprüsü’nden Düşen Genç Kızın Üzerinden Tekne Geçti