Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Erbakan'dan AKP'ye 'siyasi şantaj' tepkisi: Başkanlarımızı transfer etmeye çalışıyorlar

Erbakan'dan AKP'ye 'siyasi şantaj' tepkisi: Başkanlarımızı transfer etmeye çalışıyorlar

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, partisinden seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin AKP iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erbakan'dan AKP'ye 'siyasi şantaj' tepkisi: Başkanlarımızı transfer etmeye çalışıyorlar
KAYNAK: İHA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinden bazı isimlerin AKP'ye geçeceği yönündeki iddialar üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Erbakan, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde partisinden seçilen belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin AKP iktidarının siyasi şantaj yöntemleriyle karşı karşıya kaldığını belirtti.

'AK Parti İktidarının Siyasi Şantajı'

Erbakan, AKP iktidarının, Yeniden Refah Partisi'nden seçilen belediye başkanlarına siyasi şantaj yaparak hizmetlerin gerçekleştirilmesini engellediğini savundu. İktidarın, belediye başkanlarına kamu gücünü kullanarak hizmet yapmayacaklarını ve bu hizmetlerin sağlanması için başkanların partisinden istifa edip AKP'ye geçmeleri gerektiğini ima ettiğini ifade etti.

'Ahlaki Açıdan Uygun Değil'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı, belediye başkanlarının faaliyetlerinin engellendiğini belirtti ve şunları söyledi: 'Siyasi şantajla başkanlarımızı AK Parti'ye transfer etmeye çalışmak, milletimizin 31 Mart'ta ortaya koyduğu iradeyi hiçe saymaktır. Bu davranış ne siyasi ne de ahlaki açıdan uygun değildir. Milletimizin tercihini yok sayarak, şahsi menfaatler uğruna saf değiştirenleri de milletimiz affetmeyecektir.'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pakistan Bağımsızlık Kutlamalarında Havaya Ateş Açıldı: 100 Kişi Yaralandı

Pakistan Bağımsızlık Kutlamalarında Havaya Ateş Açıldı: 100 Kişi Yaralandı