Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset DP Ankara İl Başkanı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

DP Ankara İl Başkanı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici hakkında suç duyurusunda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DP Ankara İl Başkanı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici hakkında suç duyurusunda bulundu. Delikanlı, sosyal medya üzerinden paylaşılan bir görsel ve mesaj nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçuyla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabında CHP, İYİ Parti, DEM Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti, ve TİP gibi 25 partinin logosu ve isminin yer aldığı bir görsel paylaşmıştı. Paylaşımında, seçimlerde terör örgütlerinin siyasi şubesiyle işbirliği yaptığını iddia ettiği partililere yönelik ifadelerde bulunan Destici'ye karşı DP Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Delikanlı, yaptığı başvuruda Destici'nin demokratik bir seçim sürecinde farklı bir adayı destekleyenlere yönelik ifadelerinin demokrasiye ve görüş ayrılıklarına saygısızlık olduğunu belirtti. Başvuruda, Destici'nin partiyi terör örgütleriyle ilişkilendirmesi ve halk nezdinde terörist ilan etmesinin gerçek dışı ve hedef gösterici olduğu vurgulandı.

Delikanlı'nın suç duyurusunda, Destici'nin iftira, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlarını işlediği gerekçesiyle kamu davası açılması talep edildi. Başvuruda ayrıca, Destici'nin söz konusu ifadelerinin sosyal medya platformlarından kaldırılması ve erişiminin engellenmesi talep edildi. Suç duyurusu, Türkiye'nin terörle mücadele sürecinde birlik ve beraberlik gerekliliği vurgusuyla son buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
IŞ*D Operasyonu: Irak Uyruklu Şüpheli Gözaltına Alındı

IŞ*D Operasyonu: Irak Uyruklu Şüpheli Gözaltına Alındı