Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset CHP Lideri Özgür Özel'den İddialara Cevap! Röntgen Filmlerini Paylaştı

CHP Lideri Özgür Özel'den İddialara Cevap! Röntgen Filmlerini Paylaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde evinde merdivenden düşerek ayağını kırdı. Bu olayın ardından sosyal medyada dolaşan 'alkollüyken düştü' ve 'ayağından vuruldu' iddialarına sert tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Lideri Özgür Özel'den İddialara Cevap! Röntgen Filmlerini Paylaştı
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde evinde merdivenden düşerek ayağını kırdı. Bu olayın ardından çeşitli söylentiler sosyal medyada yayıldı. İddialar arasında, Özel’in alkollü olduğu ve ayağından vurulduğu öne sürüldü. Özel, bu iddiaları yalanlayarak konuyla ilgili açıklama yaptı.

Resim

Röntgen Filmlerini Paylaştı

Özel, sosyal medyada yayılan iddialara karşı net bir duruş sergileyerek röntgen filmlerini paylaştı. Bu filmler, Özel’in ayağının kırıldığını doğrulayan bir kanıt sundu. CHP lideri, "Bu ahlak dışı kampanya, F*TÖ’cü hesapların yaydığı yalanlar üzerine kurulu. Söz konusu iddialar kasıtlı olarak büyütülerek yayılıyor" dedi.

Resim

ÖZEL'DEN İDDİALARA CEVAP

Özel, iddialara yönelik olarak şunları ekledi: "Röntgen filmlerim ortada. Eğer merak eden varsa gelsinler, filmleri inceleyelim. Bu yalanların arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Amacın ne olduğunu da açıkça görebiliyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor 154'üncü Avrupa maçına çıkıyor

Trabzonspor 154'üncü Avrupa maçına çıkıyor